Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Apocalyps op je lippen

Door Tiany op 10.02.2013

Op vrijdag 21 december 2012 hebben we toch allemaal onze adem (stiekem) ingehouden. Kwam de Apocalyps nu echt of niet? Lucky for us, hebben we geen onderzeeërs of bunkers moeten gebruiken om de ondergang van de wereld te overleven. 

Mooi, de mensheid is in ieder geval gered maar de wereld van make-up… die wordt aardig door elkaar geschud. Rimmel komt met een nieuw product for your precious lips dat het beste van 2 werelden combineert: kleur en gloss. De productlijn heeft daarom de toepasselijke naam ‘Apocalips’. 


De Apocalips producten zijn lipglosses met een intense kleur. I did the test en was zeer blij met het resultaat. Voor ieder type is er een kleurtje dat perfect past bij je huid en haar. Zelf ben ik fan van de ‘nudePhenomenon (100). Een neutrale tint die je lippen een zachte kleur geeft met een intense glans. Perfect for day and night

Wie zou het gezicht zijn van deze campagne? Rara, ze heeft perfecte lippen en een intense persoonlijkheid. Yes, daar is miss Moss weer. In de campagne draagt Kate de kleur Apocaliptic (303), een felle fuchsia kleur voor de echte durvers onder ons die alvast zin hebben in de lente. Want met zo een kleur op je lippen ben je geboren om weer van roze cocktails met vers fruit te nippen. 

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded