Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

From BB to the double C

Door Tiany op 01.02.2013

Watch out BB-crème, jouw plaatsje in het badkamerkastje of de toiletzak van elke vrouw is niet langer safe!

Here comes de opvolger van de BB-crème: de CC-crème. Leuk gevonden denk je dan, maar CC staat ook daadwerkelijk voor iets: Color Correcting of Complexion Correcting. En dat is nou precies wat ie doet! De crème is een combinatie van make-up en moisturizer. Hij camoufleert oneffenheden, maakt de huid mooi egaal én hydrateert het gezicht.

Wat doet de CC-crème dan beter dan zijn jongere zusje? De soms olieachtige textuur, waarover veel vrouwen klaagden, is vervangen door een luchtigere mousse-textuur waardoor de crème een betere dekking biedt. Daarnaast bevat de CC-crème een hogere factor voor zonnebescherming en vitamine C. Liefhebbers noemen het ‘de volgende stap to face perfection’. Seems like every girl’s dream.

Op de Aziatische markt is een perfect egale huid nog belangrijker -jep, het ís mogelijk- dus daar werd de CC-crème enkele jaren geleden al gelanceerd. Koploper op de Amerikaanse markt is cosmeticamerk Olay. Chanel bracht eerder al een luxe-uitvoering uit op de Chinese markt en recent ook in de United States. 

 

Wij moeten helaas nog eventjes geduld uitoefenen. Voorlopig moeten we het nog zien te redden met onze natuurlijke schoonheid (en een beetje hulp van de BB-crème of course wink).

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded