Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Best of Bio Beauty

Door Tiany op 31.01.2013

Niets is te goed voor ons huidje -ook het allerbeste uit de natuur niet. Daarom raden wij meisjes en vrouwen met een gevoelige huid aan om eens biologische verzorgingsproducten te proberen. Zonder toxische stoffen als sulfaten en parabenen die, helaas, in veel andere producten wel zitten. Deze kunnen schadelijk zijn voor onze huid en uitslag of andere huidkwaaltjes veroorzaken. Biologische producten worden uiteraard niet getest op dieren en zijn geschikt voor vegetariërs. True beauty by nature.

Wij stellen jullie hier alvast 2 merken voor. Ze zijn beschikbaar bij speciaalzaken, spa & wellness, massagetherapeuten en bij bepaalde drogisterijen.

Essential Care

Essential Care is uitgegroeid uit de noodzaak aan verzorgingsproducten voor de allergiegevoelige huid. Oprichtster Margaret Weeds -weeds … heb je 'm?- creëerde efficiënte formules voor de gevoelige huid, gebaseerd op plantaardige oliën, biologische planten en natuurlijke actieve ingrediënten.

Smeerseltjes voor iedereen, voor overal. Gezicht, lichaam, haar, mama & baby,… Voor de biologische beauty babes onder ons is er ook 100% natuurlijke make-up. Krachtige kleuren voor een knallend resultaat.  

c/o Gerd

Oooh, natuurlijk moois én goeds uit het hoge noorden, meerbepaald Zweeds Lapland. Gerd brengt ons een uitgebreid gamma van meer dan 40 verzorgingsproducten voor lichaam, haar, gezicht en massage. Deze bestaan uit uitsluitend gecertificeerde natuurlijke ingredienten -zo puur dat je ze zelfs kunt opeten, hebben we ons laten vertellen! (But still, you shouldn’t try this at home wink.)

Highlight is de massage-olie: extra voedend en maakt je huidje superzacht. Favoriet van menig masseur!

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded