Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

M.A.C: The Year of the Snake

Door Tiany op 30.01.2013

Het is het jaar van de slang volgens de Chinese kalender. Vrouwelijke slangen zijn verleiders, zijn vrouwelijk, houden van mooie kleding & lekker eten en zijn raadselachtig. Ze genieten met volle teugen van het leven en hebben een groot gevoel voor humor. Is somebody talking about us? De kans is groot dat je niet in het jaar van de slang geboren bent, maar jezelf tóch herkent in the year of the snake... en dat is helemaal niet erg. 

Integendeel, want de collectie van M.A.C cosmetics: The Year of the Snake is prachtig. Een collectie, helemaal geweid aan het jaar van de slang. Een collectie met mysterieuze paars-, roos- en goudtinten met shimmering finishes. Deze make-up laat je glinsteren en glanzen. Speciaal in de nacht, want dan is de slang op haar mooist. 

We zijn absoluut fan van de mysterieuze kleuren want bij M.A.C weet je dat de kleur er op je huid even goed zal uitzien als in de verpakking. Over de verpakking gesproken, voor deze collectie heeft M.A.C gezorgd voor packaging die volledig in het slangenthema past. Het traditionele zwart wordt gebruikt in combinatie met een slang, getekend in de kleuren van 1001 nachtVery pretty

De slang is niet alleen zichtbaar op de verpakking, maar ook in het patroon van de oogschaduw en lipstick. Dit geeft de make-up een extra luxe gevoel. Deze exclusieve vormgeving is natuurlijk limited edition dus wees er snel bij als je deze beauty goodies in je collectie wilt opnemen! 

Meer lezen over M.A.C? Kijk dan eens op M.A.C live chat: How to makeup ourselves? en M.A.C goes halloween: Boohoo make-up

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded