Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Amy Adams for Eau de Lacoste

Door Aline op 26.01.2013

Lacoste, het merk met het krokodilletje, lanceert zijn allereerste signature scent, Eau de Lacoste!

Voor de launch van hun frisse geurtje kozen ze om samen te werken met niemand minder dan actrice Amy Adams. Zij is het gezicht en ambassadrice van het nieuwe parfum


Deze natural beauty past perfect bij het sportieve merk en is niet van de minste met 3 Oscarnominaties en tal van awards op haar naam.

De laatste films die op het lijstje van La Adams staan zijn o.a. 'Trouble with the curve' met Justin Timberlake en 'The Master' met Joaquin Phoenix. 

Hoog tijd voor een exclusief (telefonish) Belmodo interview met deze Amerikaanse schone (met Italiaanse roots)!

Over Eau de Lacoste

De nieuwe geur is volgens Amy Adams een schot in de roos!

"Een crispy en fresh scent dat ik als day-to-day parfum kan gebruiken. De zoete toets van ananas en witte bloemen zorgt ervoor dat er een breed publiek zich kan aangetrokken voelen tot Eau de Lacoste: van tienerst tot jonge moeders, zoals mezelf, tot rijpere vrouwen!"

De actrice was zeer vereerd dat zij werd uitgekozen als gezicht voor Eau de Lacoste, aangezien ze zelf heel veel belang hecht aan een goede geur.

"Ik ben altijd iemand geweest die geuren opmerkt en ik kan me iemands geur vaak nog lang na vertrek herinneren," dixit Amy, "vrienden zijn in mijn leven gekomen en gegaan, maar ik zal nooit hun geur vergeten."


Over beauty & ouder worden

Als wij aan Amy Adams denken, denken we aan een natuurlijke schoonheid met prachtige haren en schitterende blauwe ogen. Amy was erg geflatteerd met dit compliment maar ook zij heeft enkele beauty tips & tricks die ze dagelijks toepast en graag met ons deelt. 

"Er zijn 3 dingen die ik dagelijks gebruik. Allereerst: mijn huid is zeer belangrijk voor mij, daarom sta ik erop om dagelijks een goede en voedende dag- én nachtcrème te gebruiken. Ook gebruik ik elke dag een vleugje mascara om mijn blik intenser te maken. Tot slot vind ik -zoals ik eerder al zei- een parfum zeer belangrijk."

De actrice staat bekend als iemand die niet te veel belang hecht aan make-up en met haar beide voetjes stevig op de grond staat. Ze wil voor Lacoste dan ook de echte Amy Adams tonen. 

"Voor de samenwerking met Lacoste vind ik het absoluut belangrijk om geen rol te spelen, maar om echt mezelf te zijn. Ik wil de pure Amy Adams tonen, uiteraard een verbeterde versie met de nodige make-up (lacht), maar ik wil zeker geen karakter neerzetten zoals ik in films doe."

Naast actrice, ambassadrice en echtgenote is Amy Adams ook nog eens een jonge moeder van haar 3 jaar oude dochter Aviana.

"Jonge moeders zullen het beamen: full time werken en mama zijn is geen eenvoudige combinatie. Me-time wordt schaars, maar toch probeer ik om 1 keer per week met een personal trainer aan mijn conditie te werken en regelmatig naar de Yoga klas te gaan. Dit laatste is een absolute must om mijn stress te kanaliseren."

Amy heeft geen problemen met ouder worden. Ze vindt dat er verschillende prachtige, rijpere vrouwen zijn die tonen dat ouder worden ook mooi en natuurlijk kan. Haar grote voorbeeld is zonder twijfel Meryll Streep

Over plastische chirurgie zei ze het volgende:

"Momenteel denk ik hier helemaal niet over na, maar natuurlijk zeg ik nooit nooit. Maar ik moet wel toegeven dat ik de look van mature vrouwen zoals bijvoorbeeld Judi Dench enorm kan appreciëren en bewonder."


Must-do when in New York according to Amy

Tot slot gaf Amy ons nog een absolute must-do mee voor je volgende citytrip naar New York. Als je in de zomer gaat tenminste wink!

"Ik ben helemaal zot op pic-nic'en! In de zomer vind je me dan ook regelmatig -als ik er tijd voor heb- in Central Park waar ik met mijn dochter geniet van een ontspannende namiddag buiten in de zon met veel, lekker en gezond eten! Tja, het zullen mijn Italiaanse roots zijn zeker? (lacht)"

Voor de Eau de Lacoste campagne werd ook een kleine behind the scenes video geshoot. For your pretty Belmodo eyes only of course... 

Eau de Lacoste is vanaf nu verkrijgbaar in alle parfumerieën. 

Prijzen beginnen vanaf € 42,- voor een flesje eau de parfum (30 ml), vanaf € 23,- voor een showergel (150 ml) en vanaf € 27,- voor een bodylotion (150 ml). 

De nieuwe geur werd door mezelf geroken én goedgekeurd, reden te meer om hem zeker eens te testen bij je volgende bezoek aan de parfumerie! 

page loaded