Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lancering van 4711 Nouveau Cologne

Door Michael op 24.01.2013

De befaamde 4711, in bremerblauw en goud, is een toonaangevende geur over de hele wereld. Sierlijk, nostalgisch en bovenal iconisch. Iedereen kent de geur van eau de cologne, without a doubt. Het is dan ook een logische stap dat de klassieker in een nieuw jasje wordt gestoken. Wij waren bij de lancering op de badboot, met een cocktail in de hand en een cupcake tussen de kiezen, yummyDe nieuwe geur ‘4711 Nouveau Cologne’ speelt met de spanning tussen traditie en vernieuwing. Het is de klassieke geur, maar dan met een nieuwe touch. De geur is meer fruity en een tikkeltje jonger. Dit komt door het gebruik van Yuzu, een Aziatische vrucht, in de topnoot. Deze zorgt voor een extra fruitige geur in vergelijking met de originele geur. 

Nog een leuk detail: de geur is uniseksAlways wanted the smell of your boyfriend? Dat kan nu! Hoewel de geur op een vrouwelijke huid fruitiger zal zijn en je bij de mannen een houtachtige geur zal waarnemen. We did the test, en we kunnen deze theorie alleen maar beamen. 

Ook de verpakking is in een nieuw kleedje gestoken. Voor de fles dachten ze waarschijnlijk ‘dress down a bit’. Hij is eenvoudiger, bijna minimalistisch in vergelijking met de klassieker, en het goud heeft plaats gemaakt voor eigentijds platina. De vuurrode band en iconische stempel is wel gebleven, zo herken je toch in no time het authentieke merk. 

Deze geur wil de klassieker niet vervangen maar een volwaardige +1 zijn van the classic. En vanaf nu is deze Nouveau Cologne onze persoonlijke +1 want wij zijn overtuigd dat deze geur opnieuw een icoon zal worden.  

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded