Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Smells like Alaïa

Door Patricia op 23.01.2013

Na een dikke 30 jaar in de fashion bizz komt ontwerper Azzedine Alaïa eindelijk met een signature scent op de proppen. Hoewel (of net omdat) de ontwerper bekend is omwille van zijn luxueuze, dure ontwerpen, moest hij doorheen zijn carrière niet echt weten van marketing. Alaïa werkt steeds op zijn eigen ritme en weigert te buigen voor de industrie, waar veel andere ontwerpers dat (begrijpelijk) wel doen. 

Nu zet hij dan toch zijn 1ste echt commerciële stapjes. De ontwerper gaat in zee met Beauté Prestige -het bedrijf dat ook voor Narsciso Rodriguez en Jean Paul Gaultier werkt- en brengt binnenkort zijn 1ste geur op de markt. Die zou representatief moeten zijn voor het werk en de wereld van Alaïa. We want a piece of that!

page loaded