Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gucci Guilty Black: nu nog spannender!

Door Koen op 22.01.2013

Donker, mysterieus en spannend... Dat is de nieuwe Gucci Guilty Black! Voor party animals die geen genoeg krijgen van avontuur en plezier is er nu nog meer. De nieuwe Black edition van het legendarische parfum heeft nog meer passie en is nog gedurfder. Het wordt wel heel exciting in onze boudoir! De geuren zijn er voor zowel ladies als gents en het zal er heet aan toegaan... De jaagster komt in je naar boven en niets zal je tegenhouden!

En oh my! De gezichten van de campagne zijn ook niet van de minste. De wondermooie Evan Rachel Wood is een ware femme fatale. Haar dark en twisted verhouding met Chris Evans spat van het scherm! De reclamespot zal trouwens weer een minifilm zijn én het vervolg op de vorige. Ooh lalaa! 

Check out de spot van Gucci Guilty, zodat je binnenkort helemaal mee bent met het verhaal!

Als jij je ook wil wagen aan deze intense, gedurfde levensstijl: de fragrance is te koop vanaf februari 2013 en je hebt al een flesje voor € 58,-

page loaded