Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

L’amour toujours: Kenzo I Love U

Door Tiany op 21.01.2013

Beeld je in: je geliefde schenkt je een boeket dat iedere dag bloeit. Dat geurende boeket herinnert je iedere ochtend aan zijn liefde, zomaar! Dat heerlijke gevoel wil het nieuwe KENZO AMOUR I Love U oproepen.

In een zuurstokroze flacon zit een al even vrouwelijke, bloemachtige fruitgeur. Verwacht je maar aan zoete geuren als pompelmoes, rode bessen, rozen, kersen en seringen. In de basis zitten de sensuele geuren van ceder en witte muskus. Deze ingrediënten zorgen voor een heerlijk frisse geur, waarvan je meteen een goed gevoel krijgt.

Het gezicht van 'I Love U' is Gabriella Wright, een echte Kenzo beauty. Ze is geboren in Londen, maar verhuisde al snel naar het idyllische Franse platteland. Gabriella is een creatieve duizendpoot: ze acteert, schrijft en zingt en nu bewijst ze zichzelf ook als model.

Bekijk zeker ook eens de feeërieke campagnevideo, die je meteen in een romantische sfeer brengt. Kenzo, We Love U!

Kenzo I Love U (40 ml) richtprijs: € 58,50

Met medewerking van Jolien Pardon.

page loaded