Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

How do we feel about bangs?

Door Catherine op 20.01.2013

"How do we feel about bangs?"

Deze onsterfelijke quote van P'trique -1 van de velen- is relevanter dan ooit nu ook First Lady Michelle Obama de schaar in haar lokken heeft laten zetten & voor de froefroe is gegaan. Voor- & tegenstanders genoeg, maar wij vallen zonder twijfel in die 1ste categorie & dragen onze pony dan ook al jaren met trots. Hoewel het ook de schuld kan zijn van mommy dearest, die bij hoog & laag beweert dat ons voorhoofd er anders raar uitziet. Hashtag jeugdtrauma's.

Anyhow, modebladen als Grazia grijpen Mobama's beautybeslissing aan om het jaar van de froe in te luiden. Beyoncé rockt 'm tegenwoordig. Zooey Deschanel is still going strong & zelfs Kim K. werd gespot met een soort zwangerschapsbles.

Tijd om de leukste variaties op een rijtje te zetten & voor eens & altijd -of toch de rest van de maand- het antwoord te kennen op de vraag: "How do we feel about bangs?"

Short & Snappy

De bob van Michelle, de updo van Jessica Biel of de twenties-coupe van Carey Mulligan, die Daisy Buchanan speelt in The Great Gatsby.

We like!


The Long Haul


Pony's in het wild bij Baddie Bey, Zooey Deschanel, Alexa Chung & Kim Kardashian

Ook de kapsels van deze tv-sterren weten we te smaken: Hannah Simone, oftewel Cece uit New Girl, & Krysten Ritter, de ultieme bitch -& onze new best friend- uit Don't Trust the B- in Apartment 23.

Retro Fabulous

Oude koek, maar nog steeds stylish, dat moet de überfroe van Françoise Hardy zijn. 

En wie spotten we daar nog? Onze 4-jarige zelf, setting trends & giving major attitude.

page loaded