Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lancôme x Alber Elbaz

Door Tiany op 17.01.2013

Alber Elbaz (Lanvin) is terug met een collaboratie die menig hartje sneller zal doen slaan. Na H&M gaat nu beautymerk Lancôme in zee met de excentrieke en trotse ontwerper. Zeer veel is er nog niet geweten, enkel dat het over een make-upcollectie gaat die op zaterdag 15 juni gelanceerd wordt.

Alber ontwerpt moderne, luxueuze creaties, Lancôme zorgt voor een vleugje vrouwelijke levendigheid. Yousef S. Nabi, president van Lancôme, noemt Elbaz 1 van de meest invloedrijke en getalenteerde ontwerpers van deze tijd. Logisch dan dat het beautyhuis über trots is op deze samenwerking.

Wij genoten alvast superhard van dit filmpje met oooh’s en aah’s van deze schattige fashionista's. 

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded