Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Verwen die mooie lokken!

Door Tiany op 15.01.2013

Gekleurd haar of niet, verzorgen is de boodschap sweeties. Je zal geen spijt krijgen bij het gebruiken van de volgende producten, that's a promise for sure.

1. Matrix Biolage Exquisite Oil

Droom je van levendig, gezond haar dat zijdezacht aanvoelt, dan is de Exquisite Oil collection van Matrix Biolage de juiste keuze. Deze collectie bestaat uit o.a. een Micro-Oil Shampoo en een Replenishing Treatment. De producten kan je op elk haartype aanbrengen, zelfs je gekleurde lokken, dik of dun. Ladies die af en toe een permanent zetten of aan textuurbehandeling doen, kunnen dit ook gebruiken. Sweetness!

De olie kan je op talrijke manieren aanbrengen. Enerzijds een paar druppels voordat je de shampoo en conditionner gebruikt, maar ook tijdens een styling of gedurende de nacht.

Shampoo en Replenishing Treatment is verkrijgbaar bij kapperszaken voor € 14,20 en € 17,50.

2. Shu Uemura Essential Drops

Als we aan haarverzorging denken, vergeten we vaak onze hoofdhuid. Shu Uemura heeft een nieuw product, Essential Drops, om je hoofdhuid optimaal te verwennen. Ze bieden zowel een ontspannende als zuiverende combinatie voor een normale tot droge hoofdhuid.

Eens deze drops je hoofd strelen, komt er een frisse muntgeur vrij, heerlijk gewoon! Wat je moet doen, is heel simpel: goed masseren, 10 minuten laten inwerken en afspoelen met water. You'll be hooked vanaf het 1ste moment dat je dit product probeert.

Exclusief beschikbaar in de erkende Shu Uemura instituten en salons; 30ml voor € 38,-.

3. L'Oreal Professionnel

Let's face it, styling without products? I don't think so! L'Oreal Professionnel bracht 3 heerlijke producten uit om onze styling een finishing touch te geven.

Hou je van een wet look of eerder van een gepolijste uitstraling, dan is Sprax Delight de juiste keuze for all you beauty lovers. Dit is easy work want je brengt de spray aan op je natte haren, doorkammen en afwerken met je vingers om die warrige look te creëren.

Gaat je voorkeur eerder uit naar een zacht en natuurlijk volume, then we say: go for Bubbles Soufflé. Gewoon een vleugje aanbrengen boven- en onderaan je lokken and magic will happen! Volume voor elk haartype gegarandeerd.

Snak je naar een product om je droog haar te stylen, no worries want L'Oreal heeft voor ieder wat wils: Bouncy Wax. Een combinatie van wax en crème die resulteert in een lang houdbare look met mogelijkheid tot re-stylen, must love!

Een laaghangende ponytail, een kuif, 50's knot of er gewoon cool uitzien, it's all possible!

Verkrijgbaar bij kapperszaken voor € 16,90 per stuk.

4. Redken

Föhn of stijl je je haren regelmatig, dan is optimale verwennerij voor je lokken zeer belangrijk. Redken presenteert een nieuwe Heat Styling Collection die verzorgend werkt tot in de kleinste puntjes van je haren.

De Satinwear 02 is een aboslute must-have voor alle haartypes. Deze lotion is niet enkel een ideale basis voor bescherming tegen hitte maar vergemakkelijkt bovendien de styling. Two in one: we love! De geuren van appel, peer, komkommer, jasmijn en meiklokjes zal je in hogere oorden brengen for sure.

Ook de gekleurde coupes zijn we niet vergeten want voor jullie presenteren we de Duo Shield 07. De combinatie van gel-crème beschermt je kleuring optimaal én kan hitte aan. Ook deze tonen van citrus, perzik, jasmijn en rozen zal je fenomenaal vinden.

De producten zijn beschikbaar in verschillende warenhuizen en de Redken 5th Avenue Store op de Meir in Antwerpen voor € 21,60 en € 25,60.

Nu ben je volledig klaargestoomd om je haren de ultimate pampering te geven. Enjoy!

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded