Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Laat je verwennen bij Babor

Door Tiany op 10.01.2013

De feesten zijn achter de rug, het lekkere eten en de gezelligheid helaas ook. Het koude weer hebben we dan nog niet achter ons gelaten. De sporen op je huid van ongezond eten en winterse koude zijn onverbiddelijk en meteen zichtbaar. Heb je ook last van droge handen en schrale plekjes? Laat je dan eens verwennen bij een spa van Babor. Daar kikker je in no time van op.

Babor staat bekend voor huidverzorging op maat en zijn Beauty & Spa concepten. Ze hebben maar liefst 25 beautyparadijzen in heel België en zo’n 200 'gewone' instituten. Ze kennen een geweldige opmars in ons kikkerlandje want ze openden 6 nieuwe vestigingen in Wevelgem, Halle, Dilbeek, Idegem en Staden.

Door de jaren heen is Babor een kwaliteitslabel op zichzelf geworden. Wanneer je de blauwe roos ziet verschijnen, weet je dat je goed zit. Niets wordt hier aan het toeval overgelaten. Ze werken enkel met kwaliteitsproducten die speciaal aan jouw huidtype zijn aangepast. It’s all about you, de klant is hier koning.

Wanneer je een vestiging van Babor binnenstapt, ben je zeker dat je terechtkomt in een mooie spa. Strak wit design in combinatie met warme houten elementen kenmerken het beauty interieur. Dit concept wordt doorgetrokken in iedere vestiging van dit Duitse schoonheidsmerk. This is beauty paradise, baby!

Dus misschien een ideetje om samen met je vriendinnen, familie of vriend heerlijk te ontspannen? Of gewoon een momentje puur voor me, myself and I? Bij Babor zal er alvast een heel team klaarstaan om je met alle luxe en verwennerij te overladen. Time to relax, ladies and gentlemen.

Met medewerking van Loes van Look.  

page loaded