Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De heerlijkste geurtjes

Door Tiany op 10.01.2013

Ken je het gevoel dat je in een parfumwinkel staat en alle geuren tegelijkertijd op je afkomen waardoor je helemaal niet meer weet wat je wil?

Om dat gevoel te vermijden, zetten we even wat parfums op een rijtje. Zodat je al op voorhand een idee hebt van welke parfum je eigenlijk zoekt.

1. Het nieuwe elixir van Especially Escada is een unieke mix van bijzondere ingrediënten uit verschillende werelddelen. Het resultaat is een elegante en speelse geur. Topmodel Bar Rafaeli stond garant voor de campagne en wie wil er nu niet een beetje zoals haar ruiken? € 67,- voor 50 ml bij ICI Paris XL.

2. Inspiratie voor hun parfum Miss Aura haalde Swarovski bij de vlinder. Het parfum brengt geluk en verspreidt een aura van vreugde rondom de draagster ervan. € 60,- voor 50 ml bij ICI Paris XL.

3. De opvolger van de witte versie Charm Rose is extreem vrouwelijk, charming en verleidelijk. Charm Rose Intense van Thomas Sabo is er voor de liefhebbers van het spel der liefde en verleiding. € 49,90 voor 50 ml bij Thomas Sabo.

4. Rêve van Van Cleef & Arpels is een geur waarin transparantie en elegantie versmelten. Een geur van bloemen en fruit, een onvergetelijke geur. € 60,- voor 50 ml bij ICI Paris XL.

5. Daisy, de eau de parfum van Marc Jacobs heeft nu een zwart-roze jasje aan. De geur kan omschreven worden als stijlvol, grappig en chic. € 66,- voor 50 ml bij de Parfumswinkel.

6. Na vele andere sterren heeft nu ook Halle Berry haar eigen parfum. Closer is een unieke geur die ook mannen aanspreekt. Het is een frisse bloemengeur met een mannelijke toets. € 34,50 voor 50 ml bij de Parfumswinkel.

7. Na het succes van Boss Nuit is er nu ook Boss Jour van Hugo Boss. Een elegante, frisse mix van witte bloemen en verkwikkende citrusnoten. Voor wie al een beetje summer vibes wil tijdens de winter. € 66,- voor 50 ml bij ICI Paris XL.

En dan nu, verstuiven maar!

Topfoto © Van Cleef & Arpels.

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded