Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bobbi Brown strikt Katie Holmes

Door Tiany op 09.01.2013

Bobbi Brown pakt uit, en niet met de minste! Voor het 1st heeft ze gekozen voor een celebrity als gezicht van haar nieuwe collectie. De beeldschone Katie Holmes schittert in de nieuwe campagne. A natural beauty

Katie is zelf ook al jaren fan van Bobbi Brown. In de Huffington post vertelde ze: "Ik ben altijd al fan geweest van haar make-up, omdat het zo gemakkelijk is om aan te brengen. Haar kleurpaletten zijn niet extreem, dus toen ik voor het eerst make-up ging dragen, voelde ik me comfortabel en niet alsof ik te veel op had, zoals weleens kan gebeuren."

Dit gevoel straalt Katie ook uit in de campagne. Ze werd in beeld gebracht zoals ze zelf is. Ze draagt daarom ook niet toevallig een jurk van haar eigen label Holmes & Yang

Buiten het feit dat ze het gezicht wordt, krijgt de Dawson’s creek-actrice nog meer inspraak. Bobbi Brown gaat samen met Katie Holmes een capsulecollectie ontwikkelen. Deze zal pas vanaf de herfst van 2013 beschikbaar zijn dus be patient guys. In tussentijd kunnen we Katie vanaf februari bewonderen op gigantische billboards en in ieder magazine. 

Are you way too curious? Op de website kan je alvast de 1ste beelden van Katie spotten en lezen hoe je haar look kopieert. Try those smokey eyes, Belmodo lovers. It will look gorgeous

Pictures: Bobbi Brown 

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded