Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

After party hardy it’s detox time!

Door Tiany op 07.01.2013

We kennen het allemaal: de feestdagen zijn voorbij, we hebben onze dagen gevuld met tonnen lekker eten en er staan heel wat lege wijn- en champagneflessen in de berging... Vervolgens komen de dieetboekjes naar boven om dat allemaal weer weg te werken.

Maar what about beauty? Dagenlang hebben we ons mooi opgesmukt met onze favoriete producten en tot in het kleinste detail. Maaaaaar these days werden gecombineerd met lange avonden en feesten tot in de vroege uurtjes. We need some beauty detox!

Laat je fair skin maar eens goed rusten wink. Belmodo geeft je een idee van producten die hierbij goed van pas komen. Have a look!

1. Clinique makeup remover

Ladies: we know it, you know it... We vergeten soms wel onze make-up te verwijderen na een lange party night. Dan is het nóg belangrijker om de volgende dag een degelijk product te gebruiken dat je huid verwent. Daarom presenteren we je de Take the day off makeup remover van Clinique. Dit product is perfect voor beauty lovers die waterproof cosmetica gebruiken. Het bevat een zachte olie die je lippen, oogleden en wimpers een zachte toets geven.

De richtprijs bedraagt € 21,60. Beschikbaar bij Parfuma.

2. Chanel Fresh Body Cream

Een body creme komt altijd goed van pas en zeker als het er 1tje van Chanel is wink. De Fresh Body Cream is geschikt voor je hele lichaam. Hij dringt onmiddellijk in de huid. It's something we call: the best of the best!

Dit diamantje bedraagt € 92,- en is verkrijgbaar bij de Chanel Mode Boutique en bij Place Vendôme Haute Parfumerie.

3. Lancaster Eye Cream

Anti-wrinkle eye cream? Als we ons gezicht vervelende rimpels en vlekjes kunnen besparen, dan willen we daar alles over weten! Lancaster stelt jullie de Suractif Fill & Perfect voor. Een magical worker die je rimpels opvult, de huid glad maakt en zwellingen en donkere kringen rond de ogen tegengaat. We love it!

Deze 15ml tube is beschikbaar bij de geautoriseerde Lancaster parfumerieën en warenhuizen voor de prijs van € 48,-.

4. Weleda Lippenbalsem

Onze lippen hebben de voorbije weken heel wat fancy lipsticks en glosses mogen proeven maar je sexy lips mogen ook af en toe lippenstiftloos zijn. Een lippenbalsem van Weleda zorgt ervoor dat je lippen tijdens deze koude dagen beschermt blijven. Met de jojobaolie, sheaboter en bijenwas die erin verwerkt zijn, zullen je lippen very smooth aanvoelen en zijn ze volop beschermd tegen de zon, droge lucht en wind.

Deze is van jou voor slechts € 4,94. Verkrijgbaar bij verschillende warenhuizen en drogisterijen.

5. Philosophy Take Shelter

Ondanks het feit dat het winter is, heb je nog altijd de nodige SPF nodig om je te beschermen tegen de schadelijke werking van de zon. Philosophy to the rescue met zijn Take shelter SPF 30 pa +++ die een goede bescherming biedt tegen deze uva/uvb straaltjes! Geschikt voor een blanke of lichtgekleurde huid. Wil je straffer gaan, dan hebben we de SPF 50 pa +++ nog in de aanbieding!

Verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor € 30,50.

6. Head & Shoulders Apple Fresh

Al reeds gekend maar zeker de moeite om nog eens te vermelden: Apple Fresh van Head & Shoulders. Een fris ruikende shampoo en conditioner met topnoten van knapperig fruit als groene appel en Aziatische peer. Verder aangevuld met aroma's van jasmijn, lelies en jasmijn. Yummy!

Beschikbaar in alle grootwarenhuizen en drogisterijen voor € 4,99.

7. Shu Uemura Essence Absolue

Je coupe heeft uiteraard ook de nodige verwennerij nodig! Na shampoo en conditioner is het tijd voor een voedende olie-in-crème aka de Essence Absolue van Shu Uemura. Dit zal je lokken een stralende en soepele glans  geven met langdurig resultaat. You like? We like!

En uiteraard is goed uitrusten ook heel belangrijk ladies... Ziezo, met deze lijst ben je zeker en vast detox ready wink!

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded