Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Scarlett Johansson is het gezicht van D&G ‘Desire’

Door Tiany op 31.12.2012

Never change a winning team, dachten D&G toen ze niemand minder dan Scarlett Johansson aanstelden als het gezicht van hun nieuwe geur. Het parfum, Dolce & Gabanna The One Desire, loopt in de lijn van ‘the One’ en ‘Rose the One’, waaraan de adembenemende Scarlett al eerder haar schoonheid leende.

De actrice, bekend van ondermeer Lost In Translation -we loved her here- en Vicky Cristina Barcelona -we love loved her here-, is "de perfecte belichaming van een sensueel en exquis parfum,” zo zetten D&G hun keuze kracht bij.

 
Scarlett in Lost in Translation & Vicky Cristina Barcelona

We kunnen nog niet heel veel blootgeven over de geur zelf, maar de beschrijving "Desire is het geheim voor onvergetelijke, zwoele nachten" belooft alvast veel goeds…

Om dit in levende lijve te kunnen ondervinden -pun intended-  moeten we nog eventjes geduld uitoefenen, tot de lente van 2013. Tot dan houden we ons zoet met alle andere geurtjes uit ‘the One’ lijn én dit kleine voorsmaakje... 

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded