Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Party look for redheads

Door Tiany op 30.12.2012

Aan al onze prieeltjes out there: we hebben voor jullie een look uitgekozen die je absolutely pretty zou staan voor een spetterende start van het nieuwe jaar! Aanschouw deze stijlen en don't hesitate to experiment met je beautyproducten wink.

You've been blessed met niet alleen je prachtige rosse coupe maar hoogstwaarschijnlijk ook met een geweldige huid, dus laat deze 2 pareltjes maar in de picture komen.

1. Essie Bazooka

Met deze Bazooka van Essie zal je no doubt in de spotlight staan. Een heldere oranje neon kleur die toch enige subtiliteit bevat. Met jouw coupe is deze lacquer een perfect match voor je look.

Verkrijgbaar bij Di voor slechts € 10,99.

2. Yves Saint Laurent Touche Éclat

De nummer 1 miracle worker binnen de beauty wereld is ongetwijfeld Touche Éclat van Yves Saint Laurent. Een gouden fond de teint potje -volgens ons toch- dat in no time je vermoeide kringen en donkere spots verdoezelt. We love the sound of that! Je hebt keuze uit 12 tinten.

Attention red heads: gebruik er niet te veel van, maar wel net genoeg om je een stralende touch te geven.

€ 42,40 & te koop in alle luxe parfumerieën.

3. Dior Brush

Voor je fond de teint is het altijd handig om een brush te gebruiken. Daarom presenteren we je de Pinceau Fluide Couvrence Légère van Dior. Voor jullie is dit een ideale tool aangezien je helemaal niet zoveel foundation moet aanbrengen.

Beschikbaar voor € 53,03 bij de luxe parfumerie.

4. GOSH Intense Eyeliner pen

Een eyeliner is always a good idea en daarom stellen we je de Intense Eyeliner pen van GOSH voor. Deze bruine toon zal marvellous samensmelten met je huid, de toon van je haren en je oogschaduw. Vermijd te donkere kleuren als zwart en grijs because you still have to look pretty! Je kan ook gewaagder gaan en kiezen voor een mosgroene eyeliner, maar hou er dan rekening mee dat je voor de rest een neutrale look moet behouden om het niet over the top te laten lijken.

Verkrijgbaar in verschillende grootwarenhuizen, bij Kruidvat en Di voor slechts € 10,79.

5. Bumble and Bumble Creme de Coco

We love Bumble and Bumble, dat is al duidelijk! Nog een favoriet van ons is de Creme de Coco. Deze shampoo en conditioner maken je haren zijdezacht en laten een geweldig semi-zoet geurtje van kokosnoot achter. Hmmm...

Deze kosten je € 26,- en € 28,50 en kan je kopen bij Senteurs D'Ailleurs.

6. Lancôme

Lancôme bracht een must-have palet uit. Deze Le Regard Pro is ideaal om zowel je wenkbrauwen als je ogen te verrijken. Deze bruintinten passen perfect bij de look van een red head en zorgen voor een warme uitstraling. Het palet bevat ook een highlighter om onder de wenkbrauwboog aan te brengen, op die manier creëer je een diepe look. Dit doosje is schoonheid tot in perfectie want het bevat ook een pincet. Oeh yeah!

Dit schatkistje bedraagt € 50,- en is te verkrijgen bij de luxe parfumerie.

7. Maybelline Popstick

Make you pop... De lovely gingers onder ons moeten de Citrus Shine Popstick van Maybelline zeker eens uitproberen. In combinatie met jullie opvallende lokken zijn sexy oranje lips the way to go!

Deze Popstick is beschikbaar bij Di en is de jouwe voor € 10,79.

8. Biotherm

Fragiele huidjes -maar ook een skin die tegen wat kan- hebben nog steeds een voedende serum nodig. Met de Blue Therapy van Biotherm zal je huid de nodige bestanddelen krijgen om zich te verweren tegen de koude. Daarnaast is dit product perfect om aging tegen te gaan, hoera! 

Een flacon 30ml bedraagt € 51,- en vind je bij diverse luxe parfumerieën.

Check hieronder hoe deze diva's het alvast doen wink.


Deborah Ann Woll                       Julianne Moore                           Marcia Cross


Jessica Chastain                           Isla Fisher                                      Bonnie Wright

Veel feestplezier!

Foto's: movpins.com, xojane.com, fanpop.com, glamourmagazine.co.uk, clickceleb.com

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded