Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Florabotanica by Balenciaga

Door Michael op 27.12.2012

Helloooo Balenciaga! Het stijlvolle modehuis lanceert een nieuwe geur die je naar hogere oorden brengt en kreeg de fantasierijke naam: Florabotanica. Zoals de Balenciaga designs valt deze parfum net zo hard op. Een zintuigelijke ervaring waar je geen nee tegen kan zeggen. Dit fenomenale parfum is vanaf januari 2013 verkrijgbaar in de parfumerie.

Designer Nicolas Ghesquière ontwierp een paar jaar geleden een romantische Floral Collection waarin de jurken bedrukt waren met bloemen die eigenlijk niet lieflijk, noch romantisch waren. Het is een paradox als deze, die Balenciaga vaak hanteert en ook in z'n nieuwste geur wou integreren.

Samen met 2 internationaal bekende neuzen Olivier Polge & Jean-Christophe Herault creëerde het modehuis een geweldige geur bestaande uit akkoorden van vetiver, amber en caladiumbladeren. In combinatie met tonen van hybride rozen, anjer en munt ontstaat een geur waar je als beauty lover van achterover valt. Een zeer bloemige, zelfs bijna romantische compositie met een krachtig en donker karakter, love it! 

Uitdagend en betoverend tegelijkertijd, who doesn't love it?

En wie beter dan actrice Kristen Stewart om de muze te zijn van dit mysterieuze parfum. Haar rebelse vrouwelijkheid en pure gezicht met een romantische touch maakt het plaatje compleet.

De strakke zwart-witte lijnen op de flacon weerspiegelen iets wat dierbaar was voor Cristobal Balenciaga en de beelden van zeer moderne coups waar monsieur Ghesquière zo van houdt in zijn ontwerpen. Met de spiegelreflecties erbovenop, valt de flacon meteen op. Een echt coutureobject als het ware. Oeh-lala!!

Eau de Parfum 30ml (€ 54,50), 50ml (€ 76,-), 100ml (€ 106,-)
Shower Gel 200ml (€ 33,-), Body Lotion, 200ml (€ 37,-)

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded