Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Caudalie opent 1ste boetiek in New York

Door Tiany op 21.12.2012

West Village, New York. Op de gezellige hoek van Grove en Bleecker Street is er iets mooi opengebloeid: de Caudalie flagship store! Je wandelt er binnen in een oase van rust. Het voelt net aan alsof je een Franse spa binnen wandelt, gelegen in het midden van een grote wijngaard.

Het verhaal van Caudalie begon in 1995, toen Mathilde en haar man Bertrand samen zaten met een dokter die hen vertelde over de eigenschappen die druivelaars en druivenpitten schuilhouden. Ze bevatten namelijk 1 van de sterkste antioxidanten, geproduceerd door moeder natuur. And we do like it healthy! De producten van Caudalie verstevigen niet alleen de huid, ze lichten de huid ook op en verminderen bruine vlekjes.


Belmodo had de eer om de opening van deze New York based shop bij te wonen. Met een heerlijk stukje Franse kaas en een fris glaasje fruitsap kregen we de kans om alle producten uit te testen. And ladies, believe me when I tell you my skin never felt softer!

De West Village winkel biedt 3 exclusieve behandelingen: een op maat gemaakte bodyscrub, een petite facial en een handpeeling. Je kan er met de feestdagen ook terecht om een persoonlijk pakketje te laten samenstellen en op te sturen.Places to be

Caudalie Flagship store 
315 Bleecker Street
NY 10024
Op het kruispunt met Grove Street

Openingsuren: 11:00 tot 20:00
T: +1 (212) 308 3552

Caudalie store
1031 Lexington Avenue
NY 10021

Openingsuren: 10:00 tot 19:00
T: +1 (212) 308 3551

Je kan in the big Apple ook genieten van de Caudalie spa:

Spa Vinotherapie Caudalie at the Plaza Hotel
One West 58th Street, Floor 4

Met medewerking van Anouk Lannoo.

page loaded