Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nuit Étoilée by Annick Goutal

Door Tiany op 17.12.2012

Met de feestdagen die eraan komen, is het rushen hier, rushen daar om thé perfect gift te bemachtigen. Thanks to Christmas zorgen heel wat labels voor lovely specials die een extra snuifje exclusiviteit strooien in hun collecties. Dit geldt ook voor het bijzondere Annick Goutal.

Dit merk staat bekend om zijn very classy flacons en onweerstaanbare geuren en ook ditmaal worden we verwend met hun special edition Nuit Étoilée: heerlijke aroma's en flesjes die een gezellige kerstsfeer oproepen.

De afwisseling van de koelte van de sterrenhemel en de rustgevende warmte van hout bezorgt ons een frisse en aromatische geur. De samensmelting van citrusnoten, pepermuntolie en zoete sinaasappel geeft onze huid een fenomenaal gevoel.

Voeg daarbij de krachtige en kruidige dennennaalden van de Siberische spar & een pittig vleugje engelwortel en je krijgt een onweerstaanbare geursensatie. 

Annick Goutal brengt 2 geweldige sierflesjes voor onze glamourous ladies. De Butterfly bottle bestaat uit een midnight blue gekleurde flacon, opgesmukt met een fijn geschilderde gouden Milky Way. Hou je van cute and classy flacons, dan is de Ribbed bottle iets voor jou: een marineblauw flesje, afgewerkt met een taffeta strikje. Oeh-lala...

And the pampering keeps on coming! Wil je dit jaar een uniek geurtje cadeau doen aan je wederhelft, dan moet je zeker de Nuit Étoilée for men eens overwegen. Hetzelfde aroma als de damesgeur maar met een krachtigere noot. Een echt exclusief pareltje because it's limited! Een stylish flesje & ideaal voor elke man die graag parfum draagt without any limits.

Dit alles kan je vinden bij geauthoriseerde Annick Goutal parfumeriezaken & online.

Try it out and let us know! Enjooooy...

Butterfly bottle 100ml € 195,-
Ribbed bottle 100ml € 114,-
Nuit Étoilée for men 450ml € 200,-

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded