Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A golden Guerlain Christmas

Door Karen op 16.12.2012

Glitter, glamour en allure, dat is een Guerlain kerstmoment. Zowel make-up als parfum wise bezorgt Guerlain ons de meest fabulous Christmas ooit. Zwoele kerstgeurtjes, sierlijke flacons en golden Christmas colors staan klaar voor een onvergetelijke decembermaand. Het aanbod van de Noël collectie 2012 is magisch en groots, perfect voor een gezellige kerstavond met de familie of een Christmas Eve's party in je town

Oké ja Kerstmis, dat is vooral familie, familie, familie. Niet echt de plaats om een hottie of 'date in wording' in de wacht te slepen. But we girls always wanna look good! En, je weet nooit dat er onverwachte mystery guests opduiken of dat er gezellige buurtfeestjes ontstaan, niet? Plus, think ahead. Kerst, dat betekent family pics en je zal sowieso zien dat 1 of ander enthousiast familielid die foto's online zwiert: foute Kerst shots, no way

Wij Belmodo vrouwen, wij komen goed voor de dag en met de feestdagen doen we er graag nog een schepje bovenop: kerst look à la Guerlain, bring it on

Guerlain brings it on want het merk is daar met een mysterieuze, feestelijke limited edition collectie. De make-up lijn is gebaseerd op het Liu parfum van de jaren '20, een uitzonderlijke fragrance van bloemige noten. De nostalgie en de oosterse geur waren voor creative director, Olivier Echaudemaison, de inspiratie voor een nieuwe make-upcollectie. Het aroma neemt je mee op een magical journey naar het Verre Oosten: geraffineerd, zwoel en oriental. Oosterse ogen, bloedrode lippen en gouden accenten laten je voelen als een exotische prinses. De vrouw als een begeerlijke, betoverende verleidster is wat Guerlain voor ogen heeft. 

Gouden poeders, dieprode tinten, lak en exotisme zijn de kernwoorden van dienst. Na een goede reiniging en een foundation is je huid klaar voor het Liu Poudre Iridescente Parfumée Visage et corps, een luchtig los poeder dat de huid omhult in een stralend, heerlijk geurend jasje. Een kneepje in het peertje en je huid wordt als goud: een golden schittering en fascinerende vleugjes Liu parfum, mmmm.

Vanaf hier moet je kiezen: bloedrode lippen met witgouden ogen en nagels of burgundy lips met bronzen en gouden details: Asian geisha versus orientaalse godin.

Modest Christmas Geisha

Het Asian beauty-gehalte wordt opgekrikt met het Pallete Calligraphie Yeux et Lèvres, een plat Chinees gelakt doosje met rode stiksels binnenin: a magical box.

Het doosje bevat alle kerstmagie die we nodig hebben. 2 tinten rood voor de lippen en 3 betoverende kleuren oogschaduw: brons, koper en witgoud: bling, bling on tha face. Voor maandag 24 december verkiezen wij karmijnrode lippen en witgouden oogschaduw. De poederachtige zwarte eyeliner is de finishing touch: laat de eyeliner een beetje doorlopen en je krijgt een feestelijke, oosterse kerstblik. Het Météorites Wulong compacte reispoeder zorgt voor de nodige blush. Kies voor lichtbeige om de teint te egaliseren en voor een rozetint om je uitstraling op te frissen. 

Het parfum, La petite Robe Noir, Extrait brengt de avond in nog hogere sferen: donkere geurnoten van zwarte thee, patchoeli en zwarte kers, maar ook lichte elementen als noot van iris en een zoete vanilletint zorgen voor vleugjes verleiding en warmte. Dit is trouwens het nieuwste parfum van Guerlain: girly, sweet en dromerig. 

De Altoum nagellak maakt het plaatje af: een lichtgouden kleurtje voor een feestelijk diner: let the party begin.

Oriental Christmas Godess

Deze oosterse godin gaat er helemaal voor. Denk kerst glamour à la orientale. Goud, brons, bordeaux: rijke, royale tinten voor een geraffineerde, wonderlijke kerst look, say hi to this eastern prinses

De Météorites Perles du Dragon is verkrijgbaar in 6 gekleurde bolletjes, gaande van bleekroze tot rozenhout en van wit tot goud. Wij gaan voor het beige om te egaliseren, het goud voor nog een extra shiny teint en het rozenhout als puntje op de i. 

De Ecrin 4 couleurs oogschaduw will make our eyes pop. Wij gaan voor de combinatie van Doré Clair en Beige Mordoré, to keep up that golden flair. Gebruik ook een zwarte eyeliner als afwerking. Black & gold, a Chrismas match that is!

De shine automatique lippenstift past perfect bij de rozenhouten wangetjes. De Rouge Brillant Hydratant lipstick in 760 Lou Ling is theatraal en seductive: vrouwelijkheid ten top. 

De Guerlain 04 Lou Ling nagellak is een logische match: een smashing robijnrode tint voor eyecatching nagels.

Last but not least, een betoverend aroma: de bij met de zilveren vleugels. Dit parfum heeft niet alleen een magische geur, ook de flacon is 1 en al eastern mystery meets honeybee. Het flesje is een creatie van Rêve de Lune en heeft een luxueuze touch: een vurige bal met vleugels van Baccarat kristal: pure magic. De geur zelf is temperamentvol en weelderig, very godess like. Kruidige, bloemige noten van anjer en ylang ylang met een mix van pikante peper: hot & spicy.

Ook betoverd door deze Guerlain magie en vooral veel zin in de glamoureuze kerstdagen? Op de website kom je meer te weten over het oogstrelende aanbod en de verkooppunten. Laat die Christmas magic maar komen.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded