Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Christmas by Dior

Door Tiany op 08.12.2012

There's no Christmas without Dior en de beauty afdeling van Dior heeft weer flink haar best gedaan! Voor de komende feestdagen hebben ze een Grand Bal collectie uitgebracht om vingers & duimen bij af te likken. Met deze producten kan je een volledige X-mas look maken and you will stand out for sure!

Alle producten zijn verkrijgbaar in de door Christain Dior erkende parfumerieën, o.a. bij Ici Paris XL, Parfuma en Planet Parfum.

Van lipgloss, lippenstift, nagellak tot zelfs fancy eyelashes: we geven je alvast een heerlijk voorproefje. Wedden dat je na het lezen van dit artikel zal rushen naar de winkel? Enjoy!

1. CARNET DE BAL

Een doosje vol schatten waar elk meisje wel van droomt. Het Palet Grand Bal bevat alle essentiële make-up producten voor de moderne party girl. Denk aan een parelmoeren oogschaduwduo -platina en goud- dat een subtiele glans op je oogleden brengt. 2 glosstinten en een intense eyeliner maken deze must-have compleet.

Dit juweeltje is van jouw voor € 90,14.

2. POUDRE OR

Diorskin verwent je met een los poeder dat een subtiele, gouden tint geeft. Breng een klein donsje aan op je gezicht & je jukbeenderen zullen er hemels uitzien. Je kan het ook aanbrengen op je neklijn en schouders wat een verleidelijk accent zal geven aan je hele look.

Deze Libre Gold Dust bedraagt € 49,99.

3. ROUGE DIORIFIC

Diorling... Diva... Marilyn... Lady... Deze 4 fenomenale lipsticks zullen je lippen ongetwijfeld betoveren. Het zijn ditmaal geen rode tinten maar rozige tonen. De verpakking is bovendien een absoluut pareltje. Een glamoureuze en schitterende uitstraling, zowel on the lips als in the bag.

Voor € 34,76 is deze Rouge Diorific van jou.

4. PALETTE 5 COULEURS

Some more eyeshadow please: ook hier heeft het beauty label lot's of sweetness in petto voor jullie. Met de Fairy Golds en Night Golds -in verschillende sprankelende tinten- creëer je in een handomdraai een dramatisch of natuurlijk effect.

Deze kan je krijgen voor € 59,56 per stuk.

And let's not stop the pleasure:

5. VERNIS DIORIFIC

And so we meet Diorling, Diva, Marilyn and Lady again. Een beetje lacquer verwennerij willen we wel allemaal! We kunnen alvast zeggen dat dit de it-kleuren van het seizoen zijn maar de Vernis Diorific is zeker en vast ook een echt it-accessoire. Door de modieuze uitstraling kan je deze nagellakcollectie een ware colectors editie noemen. Who doesn't want this little diamond

Vernis Diorific is verkrijgbaar voor € 27,25.

6. ADDICT ULTRA GLOSS

Met deze lipgloss straal je pure glamour uit. Gebruik hem alleen of als topcoat om je lippen extra te accentueren met een goudlamé of een ceremonieel rood.

Voor deze Dior Addict Ultra Gloss betaal je € 29,52 per stuk.

7. FAUX CILS GRAND BAL

Een beetje extra sexiness aan de ogen kan nooit kwaad. Het is de 1ste keer dat Dior een collectie valse wimpers ontwerpt en wat voor 1! Met hun delicate zilveren pareltjes of gouden Swarovski-kristallen krijgt je look een zalig mysterieus tintje.

Deze lashes kan je kopen voor € 29,71.

8. DIORSHOW LINER

De ultieme finishing touch voor je ogen en fake lashes? Een schitterend goud lijntje met een bronzen glans. Je kan de Diorshow waterproof eyeliner royaal aanbrengen of kiezen voor een klein lichtaccent in je ooghoeken.

Dit gouden potloodje bedraagt € 23,99.

So, was I right about this collection???

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded