Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kiehl’s x Scharf: gehydrateerde benen voor het goede doel

Door Karen op 03.12.2012

Beauty nieuws! Kiehl's zet zijn beste gehydrateerde beentje voor. Kerst is in zicht, iedereen is vrijgevig en goedhartig -of toch, we should be- et voilà: de goede doelen steken weer her en der de kop op.

Reden te meer voor schoonheidsmerk Kiehl's om zich opnieuw van zijn liefdadige kant te laten zien. In samenwerking met de iconische pop-surrealist Kenny Scharf werd de Crème de Corps collectie van Kiehl's in een nieuw kleedje gestoken. Doel: $ 200.000,- inzamelen voor meer dan 40 kinderdoelen worldwide. In België gaat de opbrengst naar een brand new speellokaal in het Paola Kinderziekenhuis. De 4-jaarlijkse Crème de Corps Holiday collectie à la Kenny moet daarvoor zorgen. De New Yorkse Pop Art kunstenaar herwerkte zijn artwork Globo Mundo voor de lijn. Het kleurrijke kunstwerk is een voorstelling van de wereldbol: very global, multicultureel en internationaal.


       Crème de corps 1l                  Soy Milk body crème 250ml          Crème de corps 500ml

Een perfect match met de goals van Kiehl's: samen de wereld beetje per beetje, of Crème de Corps flesje per Crème de Corps flesje, veranderen. Wij springen meteen mee op de kar: een gehydrateerde huid, Kiehl's kwaliteit én charity? Daar zijn wij helemaal voor te vinden. 

De 4-delige Holiday-collectie bevat 2 klassieke Crème de Corps formules: een voedende, hydraterende behandeling voor het hele lichaam. 1 liter van dit goedje kost € 49,- en de 500ml fles koop je aan € 18,-. Numero 3 is de Soy Milk body crème (€ 36,-), een luxueuze geparfumeerde lotion voor een moisterized skin all day long. De laatste in het pop-art-meets-Kiehl's-rijtje is de Honey Whipped Body Butter (€ 36,-): een luchtige crème die de huid herstelt, beschermt en zacht maakt. Enjoy those moisterized legs.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded