Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Givenchy Kerst Look

Door Tiany op 26.11.2012

Hoe meer make-up tijdens de feestdagen, hoe meer vreugde! Alleen al om die wallen van the day before te camoufleren en om er de day after weer picobello en party proof uit te zien. Givenchy zorgt daarvoor!

De Givenchy Christmas-collectie 'Contes de Noël' staat op een kruispunt tussen droom en verlangen, zoals creative director Nicolas Degennes het verwoordt. En op die crossroads worden we verwend, spoiled like Christmas babies! Luxueuze pakjes met binnenin prismas van opaalachtige glans: little gifts from heaven voor een fenomenale Christmas look.

Als basis gebruiken we de traditionele Givenchy producten. 1st de Mister smooth, een verzachtende primer voor alle huidtypes, gevolgd door de Eclat Matissime mat beige fond de teint en your face is ready for some makeup madness


            Or Céleste                                                                                  L'Argent Céleste

Gift number 1, L'Argent Céleste is een Kerst remake van Or Céleste, het parelmoeren zonnepoeder voor een shiny body. Beauty tip: make sure dat je lichaam goed gehydrateerd is en breng 1st je foundation aan, dan het bling bling poeder. Wij gaan voor de zilveren versie: little shiny stars all over your body,  een must-have voor de feestdagen. Breng aan op gezicht, decolleté, armen, rug en haren voor een sparkling look. Zelfs de oogleden mogen mee blinken en schitteren: the party is on

Met cadeautje 2, Le prisme enchanté, laten we onze teint helemaal stralen. Het is een verhelderend poeder voor het gezicht en de wangen. Gebruik de lichtste tint om het gelaat te egaliseren en de jukbeenderen te accentueren: accented cheekbones we want. Met de rosé-kleuren krijg je een warme roze blush: blozende kerstwangetjes olé!


 

Lesson number 3: the eyes. Use de mascara Noir Couture n°1 Black Satin en de Prisme Yeux Quatour n°75 Blue Collection voor smoky eyes met een ijsblauwe tint. Een Christmas ice princess is made. Met eyeliner kan je je ogen nog extra in de verf zetten.

Stap nummer 4: de lippen. Zachte beige-roze lippen met Rouge Interdit Shine Enchanted Pinkish Beige n°30 zorgen voor een soft accent. Met de Gelée D'Interdit Enchanted Silver n°19 kan je er wel nog een shiny laagje aan toevoegen. Schitterende roze lippen voor een gezellige Kerstavond, that's what we need

And finally: de nagels. Fairytale nagels met Enchanted Mat Grey n°182. Deze nachtblauwe nagellak zorgt voor parelmoeren magie op je nails

Make-up tijdens de feestdagen? Met deze Contes de Noël van Givenchy zitten we meer dan safe. Laat die champagne maar al komen! 

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded