Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ikari: cosmetica op maat

Door Karen op 20.11.2012

Ikari: getest en goedgekeurd. Onlangs kregen we bij Belmodo de kans om de Ikari producten uit te testen en nu we ze enkele maanden gebruikt hebben, kunnen we in alle eerlijkheid zeggen: great stuff! Zo is mijn huid minder vet, strakker en zachter dan ooit. Ikari heeft het vaste plekje in mijn badkamerkastje meer dan verdient!

Ikari is een Zwitserse cosmeticalijn die vertrekt vanuit een ultra personal approach. Met een huidscan wordt namelijk 1st je huidtype bepaald, de perfecte stap naar een behandeling op maat.

Your Skin Type

De scan zelf duurt slechts enkele minuten en is very innovative in elk opzicht. Niet de droge, vette, gevoelige of gemengde huid shizzle maar wel een soort huid DNA. Dr. Ilan Daravani's huidscan analyseert onze huidtumoren. Say what? In short ontcijfert de Your Skin Type scan de 'taal' van de huid en deelt hem in in 1 van de 300.000 verschillende types. Fancy machientje dus.

Every skin is different en Ikari knows. De scanner 'leest' je huid en zet die om in een individuele code. Met die personal code krijg je dan een treatment op maat. Log met je code in op de Ikari website en krijg toegang tot jouw Ikari pagina: een wereld aan producten adapted to your skin. Btw, elke 6 maanden een scan is een must om de evolutie van je huid op te volgen.

Een personlijke scan, een personlijke code, personal coaching, ... what more do you want? Een beetje uitleg bij de producten misschien? U vraagt, wij draaien. Elke verzorging bestaat uit een PURE lijn, de zuivering, een CURE lijn, het herstel en een RENEW lijn, de vernieuwing. 

PURE

De zuiveringslijn bestaat uit Pure 1, een zacht reinigende lotion voor het gelaat en de ogen, Pure 2, een lotion voor het reinigen van de vette huid, Pure 3, een exfoliërende crème en Pure 4, een huidroller met micro naaldjes.

Deze fantastic 4 zijn het power kwartet voor een stralende huid. Ze verwijderen de dode huidcellen en irriteren niet. Extracten van pompelmoes, kamille en kaasjeskruid zorgen voor die hydraterende werking: kalmerend, verzachtend en regenerating: 3 times yes. De huidroller verstevigt de huid en laat de actieve ingrediënten dieper doordringen: skin perfection, it is possible.

CURE

Van Pure naar 'the Cure'. De herstellende lijn bestaat uit maar liefst 5 verschillende kuren: voor elk probleem een oplossing. Wallen, pigmentvlekjes, een doffe teint, rimpeltjes of een verslapte kaaklijn: deze fab 5 staan tot uw dienst.

De 5 Cures op basis van rozenblaadjes, korenbloem en sesam werken heel precies en plaatselijk en kunnen toch onderling gecombineerd worden. 

RENEW

Na de zuivering en de herstelling is het tijd voor een beetje vernieuwing.

Deze 5 Renew producten zijn gemaakt op basis van stamcellen en antioxidanten. Ze vernieuwen de huid en zorgen voor een optimale vochtbalans met een soepele, stralende en zachte huid als gevolg. Aangepast aan elk huidtype is de Renew lijn bedoelt voor zowel overdag als 's nachts. 2 in 1, we like.

Een magische samenstelling van jojoba olie, schors van treurwilg en toverhazelaar zorgt voor de finishing touch. Een perfecte basis voor de make-up die nog volgen moet. 

Nog een extraatje in het gamma is de Serum Solaire, een brand new zonnecrème die aanvoelt als een serum: snel indringend, high UVA en UVB protection en een aangenaam fris geurtje: 100% veilig zonnen.

De prijzen van de Pure, Cure en Renew producten schommelen tussen de € 20,- en de € 50,- met de huidroller (€ 75,-) als uitzondering. Not bad voor een verzorging op maat. Geïnteresseerd in een treatment? Via de Ikari website vind je zo het meetcentrum in je buurt. Laat je scannen en de weg naar een mooie huid is open: enjoy the ride!

page loaded