Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ultra maximized lashes, tested & approved!

Door Aline op 17.11.2012

Let's talk eyelashes!

Wie wil er geen prachtige, volumineuze, lange zwarte wimpers? I would & oh yes, I have!

Vanaf nu zijn lange wimpers niet enkel meer voor diegenen die door God goed bedeeld zijn, maar kan iedereen een intense & mysterieuze blik hebben in amper 25 minuten. Enter: lash extensions!

Er zijn reeds verschillende schoonheidssalons die wimperextensions aanbieden van verschillende merken, maar voor Belmodo en voor mezelf steekt er 1 met kop en schouders bovenuit: Lash Creations. Onderneemster Mieke kwam een 10-tal jaar geleden in the US of A in aanraking met extensions en kreeg er maar niet genoeg van.

Back in Belgium bleek dat er niemand deze wimper service aanbood, dus besloot Mieke om het heft in handen te nemen en richtte haar eigen bedrijf op: Lash Creations. Nu, 10 jaar later, is de methode die Mieke uitdacht om wimpers te plaatsen verspreid in heel België. Good job if you ask us & ik was de lucky lady die de test-eer kreeg...

De meeste technieken die worden toegepast om wimpers te plaatsen duren lang, zijn niet goedkoop en ook helemaal niet aangenaam. Mieke ontwikkelde een nieuw procédé met natuurlijk afbreekbare lijm waarbij de wimpers 1 voor 1 worden geplaatst aan een super speedy tempo, my kind of style!

Naast uitermate pretty zijn de wimpers ook de handigste beauty invention die ik in tijden tegenkwam: geen gesukkel met mascara in de auto, geen problemen in de regen met je zogezegde waterproof mascara, geen geknoei met de mascara te verwijderen, plus je bespaart zowel 's ochtends als 's avonds een pak tijd! I'm hooked...

Voor de sportieve ladies onder ons die elke week het zwembad induiken, ook dit is geen probleem, swimming is allowed en zal het leven van je lashes niet verkorten.


De extensions blijven 3 tot 5 weken zitten, afhankelijk van hoe snel je eigen wimpers groeien, aangezien je eigen wimpers de extensions wegduwen van hun plaats. De kost van de 1ste plaatsing kan variëren van € 95,- tot € 125,-. Om bij te werken betaal je -afhankelijk van het werk- rond de € 30,-. Niet goedkoop, maar ze zijn de prijs dubbel & dik waard!

Nog vragen? Ask Mieke, she's happy to spread the love for lashes...

page loaded