Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Te Huur: Nagellak, Chanel, bijna nieuw

Door Catherine op 15.11.2012

Wie constant mee wil zijn met de laatste trends betaalt letterlijk een hoge prijs. Daarom worden er steeds meer initiatieven in het leven geroepen om mode-, beauty- & designliefhebbers tijdelijk van dure hebbedingen te laten genieten.

We hebben het over uitleenservices, & nee, daarbij hoef je niet aan een verhuislift of vervangwagen te denken. Ook designer bags & kunstwerken zijn te huur!

Via de website Bag, Borrow or Steal -bekend van die Louis Vuitton in de 1ste SATC-film- kunnen Amerikaanse fashionista's handtassen, juwelen & zonnebrillen huren voor een paar 100 dollar per maand. Kunst in Huis doet hetzelfde met schilderijen in ons land, voor een veel lager prijskaartje.

Nu is er in de States iets nieuws voor beauty lovers. Lacquerous is een online club voor meisjes -of jongens, not judging- met een gezonde nagellakverslaving. Voor $ 18,- per maand sluit je je aan & krijg je om de 30 dagen 3 nieuwe designer polishes thuis opgestuurd. Yours om ieder maximaal 3 keer te gebruiken & dan terug te sturen.

Op deze manier verzeker je jezelf ervan dat je altijd met de nieuwste it-kleuren op vingers & tenen rondloopt, zonder geld uit te geven aan dure flesjes die je waarschijnlijk toch niet opgebruikt!De website werkt momenteel samen met topmerken Tom Ford, Deborah Lippmann, NARS, Butter London, OPI, Chanel, M.A.C., Dior & Dolce & Gabbana. Dat betekent dat je kan kiezen tussen meer dan 70 kleurtjes!

Je geeft zelf je voorkeuren aan & op basis daarvan krijg je elke maand een trendy selectie opgestuurd. Ook kunnen leden suggereren welke nieuwe merken er zouden moeten worden toegevoegd aan het assortiment.

Bye bye uitpuilende lades vol halfvolle nagellakflesjes van € 30,- each dus!

Wat vinden jullie van dit -voorlopig enkel in de V.S. beschikbare- concept? Geen zin om potjes te delen met potentieel schimmelige onbekenden, of een geweldige manier om je beauty addiction betaalbaar te houden?

page loaded