Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nivea: kickstart your day!

Door Karen op 12.11.2012

Nivea steekt in het nieuw. Het iconische blauwe potje werd tot nieuw logo van dienst gebombardeerd: een blauwe ronde met het good old Nivea lettertype. Dat terzijde, komen ze ook met tal van nieuwe producten op de markt: Nivea in de douche, Nivea op het gezicht, Nivea overal. Vooral in de ochtend dan: het label zorgt er voor dat we fast and fabulous aan onze dag kunnen beginnen.

Let's start with our hair: een mooie glanzende coupe, that's what we want en met Nivea's haarverzorgingsgamma zitten we goed. Voor elk haartype een formule: de Nivea-shampoo will do the trick. Een combi van vloeibare keratine en natuurlijke ingrediënten zorgt voor de ultieme haircare.

De nieuwe Nivea Hydro Care doet daar nog een schepje bovenop: de blend van keratine, aloë vera en waterlelie zorgt voor een  hydratatie boost van het haar. Ook nieuw, de Nivea Volume Sensation lijn: een shampoo, conditioner, stylingmousse en stylingspray that will pump up that volume, yeah! Voor de andere haartypes: de hele Nivea Hair Care 2012 collectie staat ter uwer beschikking: pick the one!

Ons haar zit snor, over naar onze body dan. Naast de 2 nieuwe goedgeurende Feel Good badcrèmes 'Welcome Sunshine' en 'Goodbye Stress' brengen ze een very innovative bodyproduct voor tijdens het douchen. De nieuwe Nivea body lotion voor de normale huid en Nivea body milk voor de droge huid zijn als een conditioner voor het velletje.

Stap in de douche, zeep je in, spoel af en put on that body cream! Wrijf je in en spoel opnieuw af. Stap uit de douche, droog af en voel hoe je huid gehydrateerd en zacht aanvoelt. No need voor die plakkerige body lotion of sticky bodybutter achteraf, vanaf nu kan je je huid snel en handig onder de douche voeden. Voor € 4,69 kom je voortaan snel en totally hydrated voor de dag. Time is money, isn't it

Het blauwe merk help ons trouwens nog sneller de ochtend door. We all know it, dat horrormoment voor de spiegel: aaargh! Of het nu 's ochtends of 's avonds is, het spiegelmoment van de dag kan sneller en efficiënter. Et c'est possible, met de Aqua Effect reinigingsmousse en BB-cream van Nivea.

At first, de mousse: een intens verzorgend en prettig ritueel voor je gezicht. De Nivea Aqua Effect Reinigingsmouse is een 2-in-1 product: het reinigt en hydrateert tegelijk. De waterachtige vloeistof verandert in een zacht schuim van zodra je het pompje indrukt: een sensuele textuur verfrist je gezicht en zintuigen instantly. Het aanwezige Hydra IQ (sounds amazing) houdt je huid soepel en zacht. Kickstart your day met een fresh en soft skin voor een democratische € 6,49!

Een BB-cream maakt dit fast-and-fab ochtendritueel volledig. Niet 2-in-1 maar 6-in1: OMG, that sounds like a dream! De Nivea Blemish Balm is een egaliserende dagcrème: minder dik dan een foundation en met hetzelfde hydraterende effect van een daycream. De golden 6 elements zijn dan ook: hydraterend, verzachtend, egaliserend, verhelderend, camouflerend en beschermend. 1 laagje en we've got it all. Gekleurde pigmenten verdoezelen onvolkomenheden, minerale pigmenten verzorgen de poriën en galamboter zorgt voor een energy explosion op de huid. Het iconisch Nivea-aroma met extracten van roos, lelie en citrusvrucht maakt het BB-plaatje af. De crème is verkrijgbaar in 2 tinten (light en medium) voor € 8,99 en ligt vanaf nu in de winkel.

Ook zin in een snel maar effectief ochtendritueel, laat jullie verder inspireren door deze 'world of blue' op de website! We've already got the blues.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded