Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

DKNY fragrances: extra intens!

Door Karen op 11.11.2012

Een nieuw geurtje is altijd mooi meegenomen, dus hoe meer keuze, hoe beter! En DKNY beloont ons op onze wenken: de iconische appel wordt opnieuw geïntroduceerd in een nieuw kleedje: de Delicious Eau So Intense Collectie. Al 8 jaar lang halen ze inspiratie uit appels, en dat is deze keer niet anders: 2 nieuwe appeltjes voor de dorst brengen verleiding, passie en frisheid naar boven.

De Be Delicious Eau So Intense en de Fresh Blossom Eau So Intense zijn krachtiger en sterker dan hun voorgangers: een high concentration van de originele formule zorgt voor extra sensatie en spanning!

Het Big Apple inspired flesje, de populariteit van 'la pomme' en de herkenbare DKNY fragrance maken van de Be Delicious al jaren een parfum must-have. Gebaseerd op New York's verfijning en levendigheid roept het appelaroma energie en fruitesse op: een frisse toets al day long

Be Delicious Eau So Intense 

Wat mogen we verwachten van een make-over van de klassieke DKNY Be Delicious? Denk aan het zoete van fruit, het lichte van de lente en het romantische van bloemen, maar dan dubbel zo aanwezig. Appel als hoofdnoot en lekkere tinten van pompelmoes, magnolia en sandelhout zorgen voor een sensationeel geurtje. En deze nieuwe fragrance brengt dit in een hogere concentratie, dus intenser, voller en met een langer genot.

Het appelvormige flesje is heldergroen met een grasgroene dop: één en al appelmadness. De new and improved versie is verkrijgbaar vanaf nu in flesjes van 100ml (€ 91,80), 50ml (€ 64,70) of 30ml (€ 43,40).

Fresh Blossom Eau So Intense

Net als de Be Delicious Eau So Intense is de Fresh Blossom Eau So Intense een extra vurige versie van zijn voorganger. Noten van delicate flowers, verse citrus en toetsen van fleurige appelbloesem komen ons nog heviger tegemoet: apple is in the air! Zowel vrouwelijk als sensueel zorgt de cominatie van de bloemen Rose de Mai en viooltjes met geuren van nat hout en muskus voor een hartstochtelijk resultaat.

Awaken your senses want je zintuigen worden bespeeld door de nuances van de natuur. Nooit gedacht dat appels en hout zo'n intens effect konden hebben. Fresh Blossom Eau So Intense lijkt wel een bloementuin made real. Dit flowery goedje is trouwens verkrijgbaar in een roze Big Apple-verpakking: ook deze "pink lady" flesjes kan je aan dezelfde prijzen de jouwe maken sinds juli 2012.

Ook zin gekregen in zo'n "verboden vrucht" vol passie en vuur? Pluk er alvast eentje in de dichtbijzijnde parfumerie. En als je nog meer je love en happiness voor DKNY fragrances wil delen, het merk probeert zijn fans op een very creative manier in de appelvreugde te laten delen.

Samen met de 2 nieuwe scents introduceren ze Be Creative, Be Delicious, een Facebookcampagne waar je met een origineel idee de inspiratie van de nieuwe campagne kan zijn: way to go girls! Upload op de Facebookpagina een foto met je favoriete appelgeurtje en voeg er met een tool DKNY elementen aan toe. Of neem gewoon eens een kijkje hoe deze iconische appel wereldwijd voor delicious momenten zorgt. Enjoy

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded