Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kate Moss’ matte lippen

Door Tiany op 10.11.2012

Powerful lips die niet plakken, afgeven of uitlopen? Of lips à la Kate Moss misschien? Beide zijn mogelijk girls, want Rimmel gaat opnieuw in zee met het Britse fotomodel voor een lipsticks wintercollectie. En geen bright en shiny lips dit eindejaar, wel mat en fluweelzacht! Kate komt op de proppen met een fluweelzachte lipstick trend: rijke, diepe kleuren met een matte look en comfortabele feelVery Moss-cool, magisch mat en Rimmel London crazy: een match made in heaven

Kate Moss wou een coole lipstick met matte finish die niet droog aanvoelt en dat kreeg ze voor mekaar. Samen met het Londense Rimmel creëerde ze een must-have lipstick. Rijke kleuren, een glad gevoel en een matte look: de perfecte combinatie van comfort en beauty! Een nieuw ingrediënt, Ruby Powder, maakt de combi van soft touch en maximale kleur mogelijk. Voeg daar nog enkele verzachtende elementen aan toe en there it is: de Kate Moss Lasting Finish Matte Lipstick. Volle en fluweelzachte lippen binnen handbereik.

De verpakking van deze lovely lipstick is ook een pareltje: matrood met Kate's shiny black signatuur en een gegraveerd Rimmelkroontje on top: fabulous Rimmel lipstick. De lijn bestaat uit 6 trendy colours, van sexy neutrale kleuren voor elke dag tot eyecatching felle kleuren at night

Deze glamorous matte lipstick is vanaf nu verkrijgbaar aan een democratisch prijsje van € 9,49. Go get that London look girls

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded