Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Marni lanceert 1ste parfum

Door Kim op 09.11.2012

Goed nieuws voor Marni lovers, want het Italiaanse label breidt uit naar de beauty world. Marni lanceert haar 1ste parfum dat dezelfde naam draagt als het bekende label. Zo vertelde Consuelo Castiglioni, creative director bij Marni, aan WWD over de geur:

“It’s for a woman who dresses for herself, who doesn’t follow trends but is sophisticated and also maybe a little eccentric.”

Het flesje is versierd met mooie polka dots en de geur zal een mix van spicy en houten tinten bevatten met een injectie intense rozenolie. Het geurtje is verkrijgbaar vanaf februari 2013, en er zal ook een handtasspray (plus schattig popje!), body lotion, douchegel en body cream beschikbaar zijn. Klaar om helemaal naar Marni te ruiken?

Foto's via Fashionista.com

page loaded