Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Radical: skincare to the extreme

Door Tiany op 08.11.2012

Radical Skincare: de radicale huidverzorging voor de verouderde huid. We said it before: de winter loert om de hoek. Gure wind, ice-cold air en brrrr-wintercondities zijn niet echt a girl's best friend. Zeker niet als het op huidverzorging aankomt. De droge huid wordt er gevoelig en geïrriteerd van en ook de normale huid lijdt. We don't wanna suffer! We willen die rekbaarheid en stevigheid van onze precious skin behouden en liefst all year long. Lucky us dat Radical bestaat. Het beauty label van de zusjes Edlich staat voor:

- Strong skincare with strong values. Empowering you and your skin. Radical results and nothing less -

Very promising die woorden! De nieuwe Fall 2012 producten beloven dan ook dergelijke winterwonder-resultaten. Het najaar tast onze natuurlijke weerbaarheid aan, that's a fact. Oplossing: act quickly and radically! Onze huid heeft bescherming nodig. Denk aan hydratatie, elasticiteit en general skin protection. Radical stelt daarom 2 effectieve, multifunctionele, radicale crèmes voor: de Anti-Aging Restorative Moisture en de Anti-aging Replenishing Extreme Moisture: 2 middeltjes to battle against the cold. Beide producten bevatten de Trylacel technologie met 3 onmisbare ingrediënten: antioxidanten, herstellende elementen en kalmerende items. Die core ingredients doorboren de huid in hun zuiverste vorm en met een radicaal resultaat! 

Het Anti-aging Restorative Moisture (50ml - € 115,-) is een all-in-one oplossing voor elk huidtype. De lichte textuur, het luchtige parfum en de formule zorgen voor een instant sense of well-being. Resultaat: high repair, een anti-aging effect, hydratatie en een stralende huid. De cocktail van krachtige antioxidanten als vitamine E en de Açai bes zorgen voor een instant boost van de huid. Het Radical zusje, de Anti-aging Replenishing Extreme Moisture (50ml - € 115,-) bevat dezelfde elementen en is nog verrijkt met een anti-oxidatie formule: een technologie met shea butter to balance de vochtigheid van de huid. Optimale hydratatie en extreem comfort are the results.

Girls, be prepaired voor de decemberdagen en voorzie je van dit power duo voor de huid. Extreme condities vragen extreme matregelen: Radical skincare that is. Er is zelfs nog een Peptide-infused Antioxidant Serum (30ml - € 145,-) een 3de bondgenoot in de strijd tegen een afgeleefde huid. Op de website vind je nog meer battlegear: game on!

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded