Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

OPI meets 007

Door Astrid op 05.11.2012

Dat we bij Belmodo fan zijn van Bond kon je al lezen in de artikels Swarovski Shaken, not Stirred en Magpie M. Wanneer we dan ook nog eens te horen krijgen dat OPI een collectie lakjes uitbrengt als eerbetoon aan de coolste spion van the silver screen, waren we er als de kippen bij!


Vlnr: Golden Eye, The Spy Who Loved Me, Die Another Day, Casino Royale, You Only Live Twice & Skyfall

De Skyfall collectie bestaat uit 12 nagellakjes die elk de titel van een classic Bond movie meekregen. OPI gaat volledig voor een gesofisticeerde en glamoureuze look. Denk daarbij aan kleuren als dieprood, verleidelijk paars en natuurlijk hier en daar een goede portie bling bling. Very Bond! Hoewel ik normaal niet crazy ben about paars, denk ik dat Tomorrow Never Dies mijn favourite is.


Vlnr: Moonraker, Tomorrow Never Dies, The Living Daylights, On her Majesty’s Secret Service, Live & Let Die & The World Is Not Enough

Fun fact: in de nieuwste film draagt Bond girl Bérénice Marlohe Skyfall op haar toppen en aan de onderkant Golden EyeThis is some advanced DIY-ing! Net iets makkelijker is de nagels 2 laagjes van het diepe bruin geven en daarna de topjes met goud bedekken. Instant Bond-Girlness

Hoewel wij hélemaal weg zijn van de hele collectie is de kers op de taart without a doubt de gouden top coat die de titel The Man With The Golden Gun meekreeg. En dan hebben we het niet over een gouden glans of zo. This is the real thing met vlokjes van 18 karaat goudTrès décadent! Beetje jammer is wel dat deze suuuuper exclusief is. Voor de snelle vogels dus.

Je spot de OPI Skyfall collectie nu in de stores en voor een flesje betaal je € 13,95. De gouden top coat is net iets duurder. Daarvoor betaal je € 44,95. Perfect cadeautje voor de feestdagen (of gewoon voor jezelf) is het OPI Skyfall mini packThe Bondettes’ voor € 17,90 waarin je 4 verschillende lakjes spot. 1 nagellakje kan er altijd wel nog bij, niet?

Bron: OPI

page loaded