Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Regenerate your skin met Olaz

Door Karen op 04.11.2012

AAAAaaah, een rimpel! IIiieeh, another one! Die eerste tekenen van ouderdom, not so nice. En eens het begonnen is lijkt het wel niet te stoppen. Rimpel hier, grijze haar daar, keep on going. Gelukkig zijn er de mannen van Olaz. Zij werken dag en nacht aan innovatieve wondermiddeltjes voor een happy en healthy skin. De Olaz Regenerist-lijn is er zo eentje. Een collectie van geavanceerde anti-age producten voor een jongere huid: handig, betaalbaar en doeltreffend. Very impressive!

Het geheim zit hem in het amino-peptide complex, een element dat de cellen in de buitenste laag van onze huid regenereert: wow, sounds like science fiction! Maar dat is het niet girls. 4 producten - een serum, een dag- en nachtcrème en een lifting oogserum - will make our day. Het gamma versterkt de huid zodat hij er weer fresh en solid tegenaan kan. Bring on die Belgische winterkou! 


          3-zone Super Serum € 32,99                         Liftend Oogcontour Serum € 22,99

Het Olaz Regenerist 3-zone Super Serum is een super geconcentreerd serum met verstevigende werking. De high dosis aan peptiden en vitamine B3 zorgt voor een extra explosief effect: strakke huid, here we come! Het Liftend Oogcontour Serum zit boordevol energie. De vitamines B3, B5, E, komkommer en extract van groene thee keep your skin regenerated as hell. Het serum zorgt voor een versteviging, vereffening en verheldering van de huid, 3 maal "joepie!".


         3-zone Treatment Cream € 32,99                     Herstellende Nachtcrème € 22,99

De Olaz Regenerist 3-zone Treatment Cream verstevigt de 3 meest vatbare zones: rondom de ogen, de kaaklijn en de nek. Dit hydraterend goedje zorgt voor een optimale vochtbalans in de cellen voor een op-en-top jonge huid. Last but not least zorgt de Olaz Regenerist Herstellende nachtcrème voor een real beautysleep. All night long zal je huid voorzien zijn van de nodige hydratie, zo houden we die vochtbalans op peil. Een smooth en soft skin, that's what you get

Het hele anti-age gamma kan je nog eens van naderbij bekijken via de Style United website. Ready to face those wrinkles? Veel succes!

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded