Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Annayake: regenerate your eyes

Door Tiany op 04.11.2012

Hello my dears, we've got beauty news! Enkele dagen geleden mochten wij op uitnodiging van de Antwerpse beauty shop Parfuma een gezichtsbehandeling uittesten ter introductie van de Annayake Beauty patch en o wee, it was like beauty heaven. Een relax-muziekje, een hartelijke ontvangst door Ann, schoonheidsconsulente van dienst, en een welkomstasje groene thee bepaalden de rustige atmosfeer. Bij Annayake gaan ze voor een natuurlijke en persoonlijke aanpak: een Japanse schoonheidsbehandeling op maat.

De beauty collectie op basis van natuurlijke elementen vindt zijn oorsprong in Japan. Die japanse invloed vinden we terug in het design, de samenstelling en in de textuur van de producten. De lijn op basis van groene thee- en soja-extract voelt aangenaam en natuurlijk aan: a joy to your skin. De producten zijn genummerd: very clever, zo weet je steeds de volgorde van de reiniging. 

Als 1ste wordt je huidtype bepaald met de 'skinner', een soort van elektronische checklist. Je huid wordt zo onderverdeeld in 1 van de 4 huidcategoriën: van vet tot droog en van normaal tot gemengd. Op basis van deze info kunnen de best passende producten uit de Annayake lijn gebruikt worden. Die producten hebben allemaal een lichte textuur die in aanraking met water nog verandert: creamy & milky that is. Met het Annayake doekje van antibacteriële kunstvezel gaat alles er als vanzelf weer af: very easy! BTW, het doekje kan steeds opnieuw gebruikt worden: gewoon in de wasmachine op 40º of 60º en het is opnieuw ready to use.

De Annayake Mousse nettoyant active reinigt de huid tot diep in de poriën. Gewoon inmasseren en een 3tal minuutjes laten intrekken. Een pure en propere huid is het resultaat. Een ontspannend maskertje, de Masque Éclat Extrème, gives an extra boost: 10 minuten en je voelt je als herboren.

Dan de Ultratime oogpads. Dit is het nieuwste product in de reeks en de reden van ons schrijven! De very innovative Coup d'éclats behandelen de oogcontour: bye bye donkere kringen, hello frisse teint! Extracten van toverhazelaar en zoete amandelolie verzachten en kalmeren de huid. Plus, ze bevorderen de bloedsomloop. De textuur op basis van bio-cellulose voelt aan als een 2de huid, sci-fi madness

De vederlichte pads verhelderen de blik en verminderen donkere kringen, perfect om na een night out weer fris en monter voor de dag te komen, misschien wel dé must voor de eindejaarsdagen. Ga ofwel voor een shock-therapie van 6 dagen of voor de snelle morning- of evening-after treatment. Een doosje van 6 pads kost € 71,30. Een investering in die donkere wallen zeg maar smile. Bij bepaalde instituten kan je een Annayake verzorging uitproberen: test die Japanese magie for yourself

De collectie bevat ook een lotion en een serum, die beiden de balans van de poriën herstellen, gevolgd door een dagcrème aangepast aan je huid, you know the drill. Verfrissende en verzorgende effecten, all day long: Japan we love ya! De Ultratime Spiralis oogcontourcrème is nog een innovatief nieuwtje: de gel met bijenwas voedt de huid rondom de ogen zoals het moet. De crème herstelt het evenwicht, de vochtigheid en de rekbaarheid van de huid. Voor € 84,10 zijn die dark eyes helemaal verleden tijd. 

Naast de nieuwe Annayake Coup d'Éclats patches behoren een verzorgende lippenbalsem, minerale make-up, fabulous mascara en shiny lipgloss ook tot Annayake's aanbod. Deze Japanse beauty collectie op basis van natuurlijke ingrediënten haalt het beste in je naar boven: voel je relaxed, gehydrateerd en pretty met Annayake's gifts from paradise. Op de site van Parfuma kan je de hele collectie online bestellen. 

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded