Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Geurend naar Diane von Furstenberg

Door Tiany op 03.11.2012

De Belgisch-Amerikaanse fashion designer Diane von Furstenberg doet de beauty world weer trillen. Na haar 'SUNNY Diane' fragrance zet ze haar aromasucces verder met 'LOVE Diane'. 

Diane werkte nauw samen met parfumeur Aurélien Guichard om deze geur tot stand te brengen. Ze volgde het hele creatieproces tot in de puntjes en voegde op die manier de gewenste kracht en de feminine touch er aan toe.

Je gaat helemaal loca als je de geur uittest, neem het van ons aan! Het begint met een felle fruitige en sprankelende geur van aalbessen en abrikozennectar. Vervolgens neemt het je mee naar hogere oorden waar de jasmijnblaadjes zorgen voor de vrouwelijke en verleidelijke toets. Tenslotte heb je de pralinegeur die het aroma gewoon af maken. Hmmm!

Naast de LOVE Diane heb je ook de DIANE le parfum: een combinatie van frangipane en noten van viool. Deze exotische bloem laat een sterke en zoete indruk na die perfect past bij de zachtheid van het viooltje. Het aroma geeft je een bescheiden, avontuurlijk maar ook provocerend gevoel. Een uiting van Diane's levenslust. Deze is zowel verkrijgbaar in een Eau de parfum als een Eau de toilette, heaven!

LOVE Diane - Eau de parfum
30ml (€ 36,-)
50ml (€ 50,-)
100ml (€ 79,-)

Diane - Eau de parfum
30ml (€ 39,-)
50ml (€ 63,-)
100ml (€ 88,-)

Diane - Eau de toilette
50ml (€ 49,-)
100ml (€ 75,-)

Deze parfums kan je nu exclusief krijgen in de Planet Parfum winkels.

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded