Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

1, 2, 3 Riri Looks

Door Tiany op 02.11.2012

Riri is back. Niet alleen met een nieuw album, maar ook met haar korte coupe, want zeg nu zelf, Rihanna met lange blonde lokken: not! We like her short-haired, zo is dat nu eenmaal: stoer, rock-chic en very sexy. De 24-jarige Umbrella-girl still has it. En met haar up-and-coming album Unapologetic staat ze nog meer dan anders in de spotlights

Vrijdag 16 november 2012 komt het album uit en vanaf maandag 19 november 2012 is het wereldwijd verkrijgbaar in de winkels, maar nu al staat de track 'Diamonds' op numero 1 in 27 landen ter wereld: way to go Riri. En that's not all. Sinds 2010 heeft ze met Rihanna Entertainment haar succes volledig in eigen handen en daar handelt ze naar: met haar eigen 'social experience site'. Riri is voorlopig the only girl in the world met zo'n website. Je kan er haar nieuwe single beluisteren, lyrics downloaden en vooral veel 'sharen'. Sign up en deel je liefde voor Rihanna via Facebook, Twitter, Pinterest en Google+. Volg rebelse Riri via Youtube, Instagram en Viddy. 1 site voor een global-Rihanna-network.

Om onze love voor de R&B/rock chick extra in de verf te zetten, vieren we haar refreshed look in onze beauty department: 3 looks to celebrate de terugkeer van haar adorable korte coupe! En Rihanna-gewijs betekent dat black eyes en outstanding lips.

Look 1: Puur Natuur

Oké, een leugentje om bestwil, maar het ziet er wel very pure and natural uit. Nudetinten, zachte blush en een beetje mascara make you look like a natural beauty.

Rihanna heeft 2 versies. Voor beide worden de ogen een beetje benadrukt met een oogpotlood en een likje mascara. Gebruik de 'tools' van Givenchy voor een energieke teint: de Acti'mine Acti Plum als basis en de Mister Light N°4 voor een verheldering en een egalisering van de huid.

Het oogpotlood Magic Kajal N°1 en de mascara Phenomen'eyes Effet Extension N°1, ook van Givenchy, voor een intense en fascinerende blik. Met valse wimpers kan je de aandacht nog meer naar je ogen trekken, want they make the look.


Mascara, köhl en fond-de-teint Givenchy             Peachy powder blush     Pink glaze lipstick

Een beetje Easy Manner light dirty peach powder blush van M.A.C zorgt voor een likje kleur. Verder de lippen ofwel in diezelfde nude tint of afwerken met pastelroze als je toch dat extra beetje detail wilt.

Pink lips? Ga voor de Beauty pale cool pink (glaze) lipstick van de M.A.C Glamour Daze collectie: perfect voor een glamoureuze touch. De Glamour Daze collectie is vanaf november verkrijgbaar.

Nude lippen? Breng gewoon je foundation ook op je lippen aan zodat de egaliteit van je teint doorgetrokken wordt naar de mond. Dit sober effect kan je nog een beetje opleuken met een zachte lipgloss zoals de NYC City Proof 8hr lipgloss van Coty.

Look 2: Sexy Red Lips 

Waarschijnlijk de diva's signature look, maar hij blijft succesvol. Felrode lippen maken een krachtig statement: you're the queen of the room

Nodig: de long-wear even finish van Bobbi Brown die voor een natuurlijke dekking zorgt, al day long. Beschikbaar in 18 shades, dus voor elke girl wat wils.

De Rouge Buzz color block lipstick van Bourjois, een levendige oranjerode lippenstift met neon effect voor extra brilliance! Vanaf november verkrijgbaar voor € 11,95,-.


Extr. vol. mascara    long-wear even finish        rode nagellak               Pure red Bourjois

Die vuurrode lippen zijn de eyecatchers van dienst. Toch laten we onze zwoele kijkers niet in de steek: de High Impact Extreme Volume Mascara van Clinique geeft een maximale volume boost aan je wimpers.

Een hot red nagellak to finish it off. De nieuwe Pure color nail lacquer 'red hautes'-collectie van Estée Lauder voorziet een pikante set van de iconische kleur: voor iedere teint of gelegenheid een passende tint rood. Voor een op-en-top Riri-gevoel zou ik voor de middle one gaan: Pure Red, zo rood als het maar kan!

Look 3: Queen of Rebelchic 

De laatste look is The One. Krachtig, sexy en meedogenloos, Unapologetic that is. Geen tijd voor schuld of onschuld: vooruitkijken is de boodschap. Met dramatische zwarte ogen en lippen creëer je een look to die for.


     Queen attitu                            M.A.C eye shadow         nagellak Givenchy   deep purple lipstick              

Als basis kan je opnieuw de Bobbi Brown foundation gebruiken. Voor de dramaqueen eyes is er de mascara en kohl 'Queen attitude' van Bourjois Paris, een droom van intensiteit: zwoele powerful eyes worden zo de jouwe. Met de M.A.C Tall, Dark & Handsome eye shadow maak je de donkere ogen af.

De Dramatic Encounter deep purple lipstick voorziet je lippen van de nodige black magic: lips to killMatching blauwpaarse nagels maken de coolblooded look helelmaal af: no regrets met de Acoustic Purple N°180 nailpolish van Givenchy met een grijsbruine toets en blauwe schijn. Be the queen of the room!

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded