Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Givenchy lanceert Noir Couture, oeh-lala!

Door Tiany op 01.11.2012

Beauty town watch out want Givenchy heeft iets nieuws in petto! Meet Noir Couture, een fenomenale mascara die je dat instant oeh-lala gevoel geeft. Givenchy vond in Liv Tyler -met haar flawless witte huid- de perfecte muze en dus kroop de actrice in een duizelingwekkende zwarte kanten jurk voor de lens van fotograaf Willy Vanderperre.

En wacht tot je de video gezien hebt! O.l.v. filmregisseur Darren Aronofsky -yeap, die van Black Swan- neemt la Tyler je mee naar een setting boordevol glamour. Het is btw de allereerste keer dat Givenchy Le Makeup een filmpje maakt waarin de emoties en aantrekkelijkheid van een actrice in de verf worden gezet.

Ladies als jullie je wimpers willen verwennen, dan zullen jullie met deze 4 in 1 mascara in een sfeer van total happiness belanden. Noir Couture creëert een intens volume en maakt je wimpers extra curly. Alsof dat nog niet genoeg is, geeft dit product je wimpers de nodige verzorging én een very wanted verlengend effect. Een betoverende look gegarandeerd!

Net zoals de little black dress onmisbaar is binnen je garderobe, is Noir Couture het ultieme accessoire voor een schitterende blik. Deze mascara draag je probleemloos van 's morgens tot 's avonds en het effect blijft hetzelfde. Vraiment fantastique!

Noir Couture is verkrijgbaar in Black Satin en Brown Satin en het unieke borsteltje met de verfijnde look zal je helemaal weten overtuigen. Triple Sphere Wand is, in tegenstelling tot Givenchy's Phenomen'Eyes Mascara, een 3-delig borsteltje dat voor een snelle aanbreng zorgt, tot in alle hoekjes van je ogen. 

Dit is een mascara die je ab-so-luut moet proberen, je zal er geen spijt van krijgen. Je scoort Noir Couture simpelweg bij de parfumerie

Geniet ondertussen hieronder van het Behind the scenes filmpje. Enjoy!

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded