Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Elle Fanning voor Lolita Lempicka: a dream come true!

Door Tiany op 30.10.2012

Once upon a time... there was Lolita Lempicka, het parfummerk met een betoverende touch. En ze hebben een nieuwe muze to continue the fairytale: de Amerikaanse schone, Elle Fanning.

De actrice werd ontdekt door Sofia Coppola in 'Somewhere' en speelde o.a. in 'Babel' en 'The Curious Case of Benjamin Button' waarmee ze enkele Young Artist Awards won. Sindsdien niet meer van het witte scherm weg te slaan: a beautiful rising star.

Lolita Lempicka is een Franse designer. Met haar mysterieuze en passionele persoonlijkheid probeert ze vrouwen te betoveren met sensuele aroma's en magische geuren.Yoann Lemoine en Elle Fanning op de set.

De Lolita Lempicka fragrances zweven tussen droom en werkelijkheid, tussen onschuld en sensualiteit, net als de jonge Elle: een droomvrouw vol jeugd, vrouwelijkheid en inspiratie. Haar gracieuze bewegingen, haar golvende gouden lokken en haar porseleinen huid passen perfect bij het sprookje van Le Premier Parfum of The First Fragrance van Lolita Lempicka: een fairytale flesje met een enchanting fragrance.

Voor de lens van Yoann Lemoine aka Woodkid 1 en al magie: met de natuur als decor, een sierlijk hert als object en Elle's beauty kwam het sprookje tot leven. Lemoine shootte al voor clips van Katy Perry en Rihanna en creëerde onder zijn pseudoniem reeds tal van epische composities: een bom van talent. Hij zorgde ook voor de regie en de muziek: mysterieus, sparkling en zweverig.

Het filmpje baseert zich op de essentie: het poëtische, het natuurlijke en het verlangen van en naar de vrouw: geniet!

Net als het campagnefilmpje is het een geurtje vol passie, sensualiteit en breekbaarheid. Het is een uniek parfum, verrijkt met de zoete nectar van de liquorice flower. Deze drop-scent is rijk, orientaals en fruitig: a dream come true!

Op de website kan je nogmaals in het First Fragrance sprookje kruipen. Je vindt er het filmpje, de making-off, de cast en veel meer fairytale LL stuff. Click, watch and enjoy: Elle en Lolita leven nog lang en gelukkig.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded