Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Shu Uemura: een droom voor ons haar

Door Tiany op 28.10.2012

Shu Uemura, Art of Hair is een nieuw verzorgingsproduct voor onze coupe. Heb je gekleurd, beschadigd, droog, fijn of zelfs onhandelbaar haar? Voor elk type is er een oplossing op basis van natuurlijke ingrediënten.

De haarcollectie is oosters geïnspireerd: een beauty ceremony voor het haar. Exotische bloemen, plantenextracten vanuit het zuiden en etherische oliën moeten al je haarproblemen verhelpen. De 5 producten lijken wel een oase van rust. Voor elk haartype een oriental match!

Moisture Velvet is voor de dry-haired girls. Deze shampoo, conditioner en nourishing treatment herstellen de harmonie van het haar: een en al glans en textuur. Goodbye gespleten haarpunten, ciao droge toppen want dit exotisch goedje op basis van camellia olie will do the trick.

Camellia is een aziatische bloem vol van kracht. You'll feel like a geisha, want de camellia japonica is al eeuwen oud. In vervlogen tijden werd de kracht van de bloesem reeds gebruikt door sierlijke geishas. Ze gebruikten dit liquid gold als vochtinbrengende kuur om het leven, de energie en de soepelheid van het haar te versterken, isn't that divine?

Silk Bloom bestrijdt beschadigd haar. Deze formule werkt versterkend: het verstevigt de haarvezels, de structuur en de vitaliteit. Orientaalse argan olie zorgt voor dat extra solid haar. Argan olie heeft ook al zo'n mystiek tintje: berbervrouwen uit het noorden van Afrika gebruiken de precious oil van de Argan boom al ages voor zijn regenerating force!

En om die colored hairdo's zo levend en energiek as possible te houden is er Full Shimmer, een lijn die je haarkleur verlicht, verheldert en versterkt: fel gekleurde kopjes all day long, hell yeah! De muskus-rozenolie werkt betoverend. De uit Azië afkomstige bloemen hebben amazing seeds: olie wordt uit de zaadjes getrokken voor zijn helende werking: vitamine A voorkomt oxidatie en kleurbeschadiging. In other words, het zorgt voor shiny en bright looking lokken!

Ook de fijnharige girls worden niet aan hun lot over gelaten. Een mix op basis van depsea water will pump up that volume! Depsea water? Water uit de diepste niveaus van de zee, dat volgens sommigen het puurste water is van de wereld. Het komt oorspronkelijk van ijsbergen: ice ice baby. We willen vooral "volume, volume baby" en dat krijgen we ook. De shampoo, conditioner en deep treatment collectie Muroto Volume versterken en voeden de haarwortels. De verlichtende conditioner zorgt voor een extra volumineuze touch: bye bye fijne haartjes!

En alsof dat nog niet genoeg is, vinden ook de dames met onhandelbare braids hun oplossing bij Shu Uemura. Shusu Sleek op basis van zwarte komijn olie zorgt voor vloeiende zijden lokken. De komijnzaadjes zitten boordevol energie: een blend van omega 3 & 6, vitaminen A, B1, B2, B6, C en antioxidanten voeden je weerbarstige coupe tot in de puntjes. Voeg daar nog wat natuurlijke mineralen aan toe en your hair will shine like hell

Op de site vind je meer informatie over de collectie naast a lot more andere producten.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded