Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mythic Oil by L’Oreal Professional

Door Angelique op 28.10.2012

Een favoriet van kappers & gegeerd door vrouwen, we present you: Mythic Oil by L'Oreal Professionnel.

Het label verlengt je zintuigelijke ervaring met een nieuw compleet gamma aan verzorgingsproducten voor je haar. Naast de oorspronkelijke olie zijn er nu 3 nieuwe kostbare oliën op de markt gebracht die afgestemd zijn op de specifieke verlangens van iedere vrouw.

Heb je weerbarstig, dik, gekleurd of zelfs fijn haar? Mythic Oil presenteert formules die perfect passen bij elk haartype. Sweetness!

Laten we beginnen met Mythic Oil Milk: deze olie past bij elk haartype. Het geheim achter deze samenstelling van het product is de koninginnebrij, een uiterst kostbare stof met grote concentratie aan anti-oxydanten en vitamine B-complex. Maar ook de passiebloemolie zorgt voor een hydratatie en luchtigheid vol vitamine C, die je haren een zalig gevoel geven.

Kleur je graag je haren af en toe en snak je naar een verzorgend product dat je lokken optimaal verwent? Well hello Color Glow Oil, de ideale formule die een lijn- en cranberryolie bevat met de ultimate voedende eigenschappen. En dat is nog niet alles, ze bevat ook een beschermende UV-filter. Verzorging all the way!

Beauty lovers die te kampen hebben met weerbarstig haar, geen nood, want ook hier presenteert Mythic Oil een goeie oplossing: de Rich Oil. Deze is een absoluut genot om je krullen en lokken onder controle te houden. De arganolie die een voedende rijkdom bevat en rijstzemelenolie die voor een hydraterend en beschermend effect zorgt, vegen die weerbarstigheid weg in no time.

Maar hier stopt de creatie van Mythic Oil niet, ze bieden een volledig verzorgingsgamma aan, laat ons zeggen dé must-have producten die je op elk moment van het jaar kan gebruiken. The ultimate pampering for your hair, L.O.V.E!

Je kan deze zintuigelijke ervaring verder zetten dankzij de shampoo, conditioner en het masker die stuk voor stuk een herstellend resultaat geven. Kortweg, een breed gamma aan fenomenale verzorgingsproducten die je zeker eens geprobeerd moet hebben. Eens je dat gedaan hebt, you can't go without anymore!

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded