Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Marilyn Monroe for M.A.C

Door Tiany op 27.10.2012

M.A.C lanceert een nieuwe glamoureuze make-up lijn à la Marilyn Monroe. Als sekssymbool en vrouwenicoon van de fifties kunnen we het al raden: sexy, passionele rode lipstick, dramatische wimpers en glimmende oogschaduw that make you feel like a diva!

Ook fabulous nailpolish en een Beauty Powder halen de Marilyn in ons naar boven. De beauty-lijn is betoverend en foxy, denk aan classy filmsets, sexy modeshoots en exciting nights out. Lights please!


              Lipstick - Love Goddess                                            Nail lacquer - Vintage Vamp

De make-up collectie ademt Hollywood uit. Marilyn Monroe-style lippenstift als Love Goddes, Deeply Adored en Scarlet Ibis maken uw rode lippen kissproof. En M.M. for M.A.C verzorgt ook onze zwoele ogen, met donkerblauwe Showgirl oogschaduw, de champagne kleurige Preferred Blond of andere shiny shades. Poeppoepidoe!


          Powder Bluch - The Perfect Cheek                        Beauty Powder - Forever Marilyn

Verder nog fabulous mascara, dramatische valse wimpers en eyeliner om die amandelogen te benadrukken. Een Forever Marilyn beauty poeder en een Perfect Cheek blush maken het geheel af. Klaar om de stunning beauty in jou volledig naar boven te halen. 

En al dat moois is elegant verpakt: als in een echte zwart-wit film zal je beautycase allure en stijl uitstralen: black & white, Marilyn Monroe op haar best en rode details zorgen voor een dazzling make up set om bij weg te dromen. Je ziet jezelf allicht al filmstergewijs met gorgeous red lips en blozende wangetjes rondparaderen: life is like movie girls

Check het volledige assortiment via de M.A.C website. Alles is vanaf nu verkrijgbaar in de M.A.C shops. 

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded