Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bye Bye donkere kringen

Door Michael op 24.10.2012

Clinique makes us feel pretty. New & approved is de Even Better Eyes Dark Circle Corrector, de nieuwste tool om die donkere kringen tegen te gaan. Dark eyes, voor some of us is het een dagelijkse strijd. Clinique snapt dat helemaal en dus zijn ze steeds op zoek naar wondermiddeltjes to strike back.

Vermoeidheid, stress, ouderdom, we all deal with it, maar dat betekent niet dat we er de gevolgen van willen dragen. The battle is on! Een fresh en glowing teint, dat is wat we willen. En vooral stralende ogen als toetje. Et voilà, Clinique est là! Het toonaangevende beautylabel komt met een vernieuwende formule op de proppen.

Uit onderzoek bleek namelijk dat die kringen een gevoelsdimensie hebben. To make a long story short: die donkere evil twins halen ons zelfvertrouwen naar beneden. Tijd voor een change dus!

Clinique's Even Better Eyes Dark Circle Corrector is speciaal bedoelt om die boosdoeners een lesje te leren: stante pede en long term! 15 jaar research maken vanaf nu onze gehele oogzone bright en shiny. De Translucent Optics Technology werkt als een optische illusie: de elementen vangen licht op waardoor de natuurlijke teint onmiddelijk meer straalt: we like! Het idee is zelfs zo revolutionair dat er een patent is aangevraagd: make-up madness!

En deze goodie werkt niet alleen direct, maar ook op lange termijn zullen die dark eyes verdwijnen. Vitamince C, groene thee, eiwit en andere wondermiddeltjes werken kalmerend, gaan de verkleuring tegen en zorgen voor een smooth en soft skin. Way to go Clinique.

En het sprookje is nog niet gedaan. De speciale applicator met koelelement zorgt voor een instant boost. De vetvrije formule is ook een perfecte make-up basis en kan voor alle huidtypes. Tweemaal per dag een kleine hoeveelheid aanbrengen en we zijn ready to face the day

Vanaf € 42,- is een frisse look binnen handbereik. Bye Bye dark eyes

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded