Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Superdry, super scent?

Door Michael op 21.10.2012

Superdry, alomtegenwoordig in fashionland, zoekt nieuwe horizonten op. Het Britse cultmerk zet zijn eerste stappen in de wereld van de zintuigen en het zijn geen babystapjes. Superdry lanceert meteen 4 mannen- en 4 vrouwenparfums, 8 nieuwe fragrances dus om bij weg te zwijmelen!

Steel & Black by Superdry zijn 2 stoere mannenparfums vol van mannelijk charisma. Jong, fris en sportief zorgen deze geurtjes voor de nodige extra aantrekkingskracht en confidence. De geuren bulken van kracht en uitstraling: ladies zullen niet weten waar ze het hebben.


                      Steel by Superdry                      

Steel is fris en subtiel, very Superdry dus. Toetsen van bergamot en limoen zorgen voor freshness, terwijl de aanwezigheid van kardemom en viool het parfum van een pittige kern voorzien. Een basis van cederhout en mos houdt het masculin en down-to-earth. De Superdrylook is ook terug te vinden in het design van het blauwe flesje in reliëfglas met krachtig zilveren staal als finishing touch. Vernieuwend, modern en basic: mannen weten waarom.


                       Black by Superdry 

Black is iets voller van geur. Van 's ochtends tot 's avond, van vergaderzaal tot bar, deze krachtige scent vergezelt elke don juan van de nodige charme. Hot en spicy door aroma's van lavendel, jasmijn, tijm, koriander en muskaatnoot maar toch ook fris met een juicy lemontwist. De basis van sandelhout, balsem, wierook, leer en mos voegt er nog een vintage gevoel aan toe, heel Superdry en mannelijk.

Blue & Orange by Superdry maken de mannencollectie af. Nog 2 verkwikkende parfums voor de moderne man. 


                Orange by Superdry  

Orange is zwoeler en exotischer dan de voorgaande parfums: orientaalse invloeden als zwarte peper, wierook, sandelhout en patchoeli wekken passie en sensualiteit op. Een vleugje bloedsinaasappel zorgt voor een zoete touch. Sweet en sexy mannen, I would say hell yeah


 Blue by Superdry

Blue is dan weer luchtig en fris: denk aan de oceaan, zeebriesjes en krachtige golven. De geur van de zee in een mix met bergamot, peer, salie en mos maakt dit parfum very fresh en trendy

Alle 4 de mannenparfums zijn verkrijgbaar in flesjes van 40ml en van 75ml voor € 39,- en € 49,- exclusief bij Planet Parfum.

De vrouwenlijn, Neon, baseert zich op een fel kleurenpalet. Fluo dus! Van Neon Pink tot Neon Blue en van Neon Orange tot Neon Purple: voor elke vrouw wat wils.

De glazen flesjes met reliëf en soft-touch dopjes weerspiegelen de Superdry-vrouw: vintage, elegant en trendy. Een elegante verpakking met verborgen magnetische sluiting en stoer rubber binnenin geven een rough edge aan de deze ultra colourful collectie. De 4 scents zijn verkrijgbaar in flesjes van 40ml voor € 35,-.

Superdry Neon Pink - Oriental Amber baseert zich op noten van bergamot, ananas, jasmijn, roos en vanille: heel romantisch en draagbaar. La vie en rose wordt werkelijkheid. La vie très rose zelfs.

De oranje versie, Neon Orange of Fruity Citrus, zorgt voor een zwoele en frisse twist, the entire day. Het lichte geurtje ruikt als een zomeravond in het zuiden van Spanje: heel passioneel en fruity. Mandarijn, bloedsinaasappel, ananas, zwarte bes en oranjebloesem creëeren een ware citrus-feel: mmmm!

Neon Blue - Fresh Floral is het elegante en klassieke zusje van de bende: een bloemenparfum op basis van peer, appel, meloen, jasmijn, muskus en lelietjes-van-dalen leggen de nadruk op finesse en delicatesse: very feminine en classy, voor de moderne urban vrouw.

Last but not least is er nog Neon Purple - Creamy Ozonic. Niet alleen de naam roept vanalles op, ook de geur is fenomenaal. De mix van vijgen, groene bladeren, cerderhout, sandelhout, tonkaboon en muskus is memorabel en onvergetelijk. Vleugjes van kokosnoot en lelietjes-van-dalen versterken dat effect. Samen met het purperen flesje een must voor elke vrouw.

Voor meer informatie check de Belgische Superdry website.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded