Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Deauty: Discover Beauty

Door Karen op 19.10.2012

Make-up is a girl's best friend, dat weten we allemaal, maar soms zou één of andere handleiding wel handig zijn. Et voilà, daar is Deauty, onze reddende engel op het gebied van schoonheid. Deauty staat voor discover beauty aka een maandelijkse ontdekkingsreis door beautyland. Afhankelijk van je abonnement biedt de Deauty box een selectie van 4 tot 6 cosmeticaproducten per maand aan. 

De producten zijn een selectie van internationale merken, nichemerken, de nieuwste beauty trends en some classics. Meestal in reisformaat en in een stijlvolle "surprise" doos. Dit pakket zorgt dus voor een maandelijkse mini-update aan beautyproducten zodat je weer compleet op de hoogte bent van de nieuwste tips & tricks uit de beauty corner. We love!

Want wat is de beste manier om een make-up trend te testen: trial & error! Deauty speelt hier op in en verzorgt "beautistas" nu van de nodige staaltjes, informatie en inspiratie om op een leuke manier de cosmeticaproducten te vinden die bij je passen. Na het invullen van een Beauty profiel en het kiezen van je abonnement op de Deauty website ontvang je de beautiful box en dan kan het avontuur beginnen.

Test naar believen en be critical: oordeel en deel je ervaringen met andere make-up lovers. Bijvoorbeeld op de Facebookpagina. Ga op zoek naar je eigen favorieten en wees voortaan fabulous met je persoonlijke make-up set. De box is verkrijgbaar vanaf € 15,- per maand, inclusief verzendingskosten. Een democratisch prijsje voor een reallife gids in de wereld van poedertjes en crèmekes.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded