Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nagellak voor gevorderden met ProNails

Door Catherine op 14.10.2012

ProNails is hét merk voor professionele hand- & voetverzorging. Van crèmes tot nagellak in alle kleuren van de regenboog. Het merk wordt gebruikt in salons in 47 landen & beautyprofessionals uit de hele wereld komen in ons land een ProNails-opleiding volgen.

Ook wij mochten afzakken naar de headquarters in het exotische Brasschaat -oké, onze achtertuin- voor een masterclass. We leerden alle tips & tricks voor de perfecte DIY manicure & kregen de trends voor het najaar op een schoteltje!

Nagels lakken voor dummies

We moeten bekennen: er schuilt geen grote make-up artist in ons. De perfecte smokey eyes hebben we nog steeds niet onder de knie & nagels lakken resulteert regelmatig in een kliederboel van jewelste.Onze weapons of choice uit de collectie Black Intentions & het resultaat

Gelukkig hebben ze bij ProNails alle begrip voor de iets mindere, euhm, pro's. International mani & pedi trainer Sofie Borghgraef legde stap voor stap uit hoe ook dummies als wij mooie handjes kunnen krijgen.

The Rules

1. Begin al-tijd met een basislaag. Op die manier zullen je nagels minder pigment uit de lak opnemen & dus niet verkleuren.

2. Start bij het lakken niet vlak tegen je nagelriem, maar zet het borsteltje in het midden, duw het wat naar achter & lak dan richting het einde van je nagels. Het borsteltje zal zo mooi gespreid worden & beter zijn werk doen.

3. Lak op deze manier eerst het midden van je nagel & herhaal dan links en rechts.

4. Laat steeds een stukje over tegen je nagelriem. Dit zal je nagels & vingers optisch verlengen.

5. Breng een tweede laag aan voor perfecte dekking.

6. Ga als finishing touch voor een top coat of breng een fantasietje aan, zoals een laag glitters of stickers.


Een beautyblogster die niet kon kiezen...

ProNails FW2012

Dit najaar draait bij ProNails alles rond stoere chicks. Het merk volgt daarmee runway trends als leder, goth chic & sci-fi

De collectie Black Intentions -waarover we je al eerder vertelden in het Belmodo-artikel Black nails, you are beautiful heeft geweldige tinten mat zwart met sparkles & een top coat met spacey pailletten in alle kleuren.Instant nail design, Magnetic nail polish & ProNails Krackle

Wie houdt van metallic kan gaan voor de kleurtjes uit de Future Focus-lijn. Maar natuurlijk houdt ProNails ook alle gekende klassiekers in het gamma.

Er zijn in totaal meer dan 120 lakjes om uit te kiezen, plus fijne hulpmiddeltjes als een correctorpen met dissolvant & niet te vergeten verzorging.

In nail art is ProNails uitermate sterk: met stiftjes teken je zelf een kunstwerkje; stickers doen het werk voor je.

Wil jij ook kunnen pronken met de perfecte manicure, rep je dan naar het dichtstbijzijnde ProNails-salon. Binnenkort zul je trouwens ook in echte ProNails Premium Salons terecht kunnen. Wanneer het zo ver is, hoor je het hier op Belmodo als 1ste!

page loaded