Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Laetitia Casta en Noah Mills for D&G

Door Michael op 14.10.2012

Dolce & Gabbana did it again. Het hoogstaande designerlabel lanceert 2 nieuwe parfums: D&G pour femme en D&G pour homme.

Als dit brand bij naam wordt uitgesproken, denk je meteen aan een mediterraanse setting, elegantie, Italië en sensualiteit. Hierop probeert D&G zich ook op te baseren en keer op keer doen ze dat met lot's of glam, zowel in hun kledingcollectie als hun beautycorner.

De gezichten van deze 2 nieuwe fragrances zijn niemand minder dan Laetitia Casta en Noah Mills, beide niet onbekend in de film- en modewereld. Casta heeft eerder al in tal van films gespeeld en schitterde op verschillende magazinecovers. De handsome Mills heeft als veelbelovend acteur en model zich altijd sterk verbonden gevoeld met de stijl die Dolce & Gabbana presenteert. De samenwerking tussen de 2 was een match made in heaven.


Let's start  with the ladies! D&G is erin geslaagd om het klassieke parfum opnieuw tot leven te brengen. Resultaat is een geur dat de essentie van de echte Dolce & Gabbana vrouw uitdrukt, namelijk pure sensualiteit en passie. Zowel lief als warm met een vurig kantje, een madame die weet wat ze wil!

D&G pour femme beroert je zintuigen en laat een nadruk van ongeziene grenzen achter. Deze verleidelijke fluweel zachte jasmijn dat overgaat in het zoete citruskarakter van oranjebloesem, maakt het helemaal af!

En wie is er beter dan lady Casta om die rol te vervullen. Naast haar sensuele en natuurlijke charisma bezit ze een goede portie Zuiders sex-appeal. And we must admit: what a fab lady it is!


Gentlemen, do we have a treat for you! Dit aroma is gewijd aan de elegantie en stijl van de Italiaanse man. Een levensgenieter die ijdelheid bezit en zijn eigen kwetsbaarheid niet verbergt. Deze geur is di prima classe! Een pure frisheid voorzien van kruidige hinten als salie en peper. De ladies zullen ervoor bezwijken, I'll tell you that!

Vanaf nu kan je deze fragrances kopen chez D&G boetieks en bij de gespecialiseerde parfumerie.

D&G pour femme:
Eau de parfum 50ml (€ 79,-) en 100ml (€ 99,-)
Body Lotion 200ml tube (€ 37,-)
Shower gel 200ml tube (€35,-)

D&G pour homme:
Eau de toilette 40ml (€ 45,-), 75ml (€ 59,-) en 125ml (€ 79,-)
Aftershave lotion 125ml (€ 41,-)
Aftershave balm 100ml tube (€ 26,-)
Shower gel 200ml tube (€ 26,-)
Deodorant stick (€ 26,-)

page loaded