Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

3x back to school hair

Door Aline op 06.10.2012

De universiteit & hogeschool is voor de meesten ondertussen begonnen. Uiteraard wil je er in de les graag on trend bijzitten en the hair is for us girlies very important.

Een bad hair day kan onze dag maken of kraken. Daarom 3x back to school hair. 3 makkelijke hairdo's die je 's morgens niet veel werk kosten en een top effect geven.

1. High Ponytail

We beginnen eenvoudig met de hoge paardenstaart. De ponytail is niet langer een look voor seutemiekes, maar kan vandaag ook heel sexy en vrouwelijk zijn. Read & learn!

Believe it, or not, er is zelfs zoiets als de 'high ponytail rule'.

Hij gaat als volgt: De perfecte hoge paardenstaart  zit op of boven de lijn die je denkbeeldig trekt van de hoek van je kaakbeen tot achter je oor. Als je de denkbeeldige lijn doortrekt tot op je kruin zullen je vingers elkaar raken. Op, of boven, dat punt maak je je ponytail voor het mooiste resultaat. Comprendo?

2. Ballerina bun

Deze 2e back to school look is not only for ballerina's. De look is makkelijk, tijdloos, doet je groter lijken & kan met alles gecombineerd worden. 

Stap 1: maak een hoge paardenstaart, volgens de regel in punt 1 hierboven bij de high ponytail

Stap 2: crepeer het haar van je staart lichtjes om extra volume te creëeren

Stap 3: draai het haar rond de basis van je staart en vorm een bun, gebruik vervolgens schuivertjes om te bevestigen aan je hoofd

Stap 4: fixeer met haarlak

3. Loose side braid

Vlechten & schoolmeisjes zijn als peper & zout: het 1 kan niet zonder het ander.

Het voorbeeld van jaren '90 is zonder twijfel Britney Spears met haar Baby, hit me one more time. De twee vlechtjes vastgebonden met een scrunchy staan nog steeds op ons netvlies gebrand... Vandaag blijft, na een restyling, enkel de vlecht schoolproof. Thank God!

Neem al je haar bij elkaar en leg het aan 1 kant over je schouder, begin onderaan je oor te vlechten en maak onderaan vast met een rekkertje.

Trek de vlecht lichtjes open zodat je het out of bed effect krijgt. Fixeer met een beetje haarlak & you are ready to go

Uit nostalgie... En omdat je het ondertussen stiekem al wilde opzoeken (betrapt!)

page loaded