Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Armani Beauty @ INNO Louise

Door Karen op 05.10.2012

Hallo, Malou hier! Vandaag mijn laatste dag stage bij Belmodo.tv. Naast Tiany helpen met de stylings en het zoeken naar nieuwe hotspots (zoals dat tegenwoordig heet), ga ik ook naar evenementen.

Vorige week mocht ik met veel plezier naar de opening gaan van de Armani Beauty Corner in Galleria Inno Louise in Brussel. Vanaf nu kan je hier terecht voor hoogstaande make-up en lichaamsproducten. Ik heb ze getest en goedgekeurd. En ik ben natuurlijk vooral fan van de crèmekes tegen rimpels! Armani Beauty is je nieuwe bondgenoot om er stralend uit te zien.Een specialleke is de fragrance bar, waar je alle geuren van Armani Privé kan ruiken. De geuren worden continu in een stolp geblazen en in die stolp kan je dan de Armani geur ruiken. Het gaat van zachte geuren als vijgen over basisgeuren als amber en kaneel naar zwaardere geuren als zwart leder. Die zwaardere geuren behoren tot de "La Collection des Mille et une Nuits".

Ik hield vooral van de basisgeuren, niet te opvallend. Deze Armani fragrance bar is bovendien de enige in België!Inno Galeria Louize
Louizalaan Louizalaan 12
1060 Saint-Gilles

www.inno.be
Maandag - zaterdag : 10:00 - 18:30

Met medewerking van Malou Gees.

page loaded